Uitgebreid kerstontbijt én filmvoorstelling voor 120 ouderen

collage kerstontbijt

Woensdagochtend 18 december genoten ruim 120 ouderen uit Westland van een uitgebreid kerstontbijt én van de premièrevoorstelling van de nieuwste Nederlandse film: April, May & June. Deze ochtend werd georganiseerd door Jumbo Koornneef en vond plaats in WestlandTheater De Naald. 

Een sfeervolle ruimte, mooi gedekte tafels, enthousiaste deelnemers en een uitgebreid assortiment vol met lekkernijen waren de ingrediënten voor de eerste editie van het Jumbo Koornneef kerstontbijt. De ouderen werden toegesproken door supermarktdirecteur Edward Koornneef én door burgemeester Arends, die ook deelnam aan het ontbijt.

21 leerlingen van groep 8 van basisschool De Ouverture uit Naaldwijk hielpen vrijwillig mee tijdens deze ochtend bij de registratie, de garderobe, het klaarzetten van de producten en het begeleiden van de mensen naar hun plekje in de ontbijtruimte. Ook vergezelden zij de ouderen aan de ontbijttafels, wat zorgde voor een mooie verbinding tussen jong en oud.

De ochtend werd afgesloten met de nieuwste Nederlandse filmvoorstelling ‘April, May & June’, die woensdagochtend exclusief voor alle ouderen werd getoond in de, niet geheel toevallig, Jumbo Koornneefzaal. Edward Koornneef kijkt terug op een zeer geslaagde ochtend: “De decembermaand is voor velen een moment om met familie en vrienden door te brengen. Wij als Jumbo Koornneef zijn ons ervan bewust dat dit niet voor iedereen mogelijk is. We vinden het belangrijk om iedereen mooie feestdagen te geven, vandaar dat wij dit initiatief zijn gestart.’’

Wij willen WestlandTheater de Naald bedanken voor de gastvrijheid en samenwerking, de leerlingen van groep 8 van de Ouverture voor de top hulp en Slagerij Zwaard, Bakkerij v/d Berg en Landwaart Culinair voor het ter beschikking stellen van heerlijke producten.

Heeft u interesse om volgend jaar ook met iemand deel te nemen aan deze ochtend? Meld u dan per e-mail aan via: annemarije@jumbokoornneef.nl.