Groot in aanbod, speciaal in lokaal.

Dat is Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland

Adresgegevens

Patijnenburg 43
2671 JD Naaldwijk

Openingstijden

Ma t/m Zo: 7:00 - 22:00

 

 

  • Facebook
  • Instagram
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland

Koornneef's specials in Naaldwijk

Nieuws en acties van Jumbo Koornneef Naaldwijk

 

Bonbon-assortiment van Boulanger nu exclusief verkrijgbaar bij Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland

Chocolaterie Boulanger, bekend om zijn eerlijke chocolade, gemaakt van cacao van gecertificeerde herkomst en met een eerlijke prijs voor de cacaoboeren, biedt nu ook zijn heerlijke producten aan in Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland. Deze uitbreiding volgt op het stoppen van Bonbon Blue Blanc in Naaldwijk, waar mevrouw Van der Burg jarenlang het specialzaak assortiment van Boulanger met passie verkocht. Vanaf heden neemt Jumbo Foodmarkt Koornneef de zorg voor haar klandizie over, zodat de inwoners van Naaldwijk en omstreken kunnen blijven genieten van de vertrouwde Boulanger chocolade.

 "Door het Boulanger assortiment aan ons aanbod toe te voegen, kunnen we onze klanten blijven voorzien van de beste kwaliteit en een breed assortiment," zegt Martin van Etten, Manager Bedrijfsvoering en Commercie bij Jumbo Foodmarkt Koornneef. "We zijn er trots op dat we deze heerlijke en eerlijke chocolade nu ook in onze Foodmarkt beschikbaar hebben."

Boulanger biedt een scala aan chocoladeproducten, waaronder prachtige cadeauverpakkingen en seizoensgebonden chocoladespecialiteiten. Of je nu op zoek bent naar een perfect cadeau of gewoon jezelf wilt verwennen, Boulanger heeft voor elke gelegenheid de juiste lekkernij.

Kom langs bij Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland en ontdek het heerlijke assortiment van Boulanger. Trakteer jezelf of anderen op deze verrukkelijke traktaties, en geniet met een gerust hart van chocolade die zowel goed smaakt als goed doet.

Bij Jumbo Koornneef maak je ‘t mee met mosselen en schelpen!

Bij Jumbo Koornneef maak je ‘t mee met mosselen en schelpen! Verbaas iedereen met Vette & Verhaart’s Mosselfeestje. Of je nu gaat voor een smaakvolle pasta of heerlijke tapas bij de borrel, met onze mosselen zet je in een handomdraai iets lekkers op tafel.
Stoom ze snel en makkelijk in de handige verpakking, of kies voor bakken, wokken of de barbecue. Vergeet niet een mosselreceptkaart mee te nemen in onze winkel. Probeer ook onze andere schelpenfeestjes, zoals Vongole- of Kokkelfeestje.

Zevende Jumbo Koornneef supermarkt in Monster feestelijk geopend

Zevende Jumbo Koornneef supermarkt in Monster feestelijk geopend

De Jumbo Koornneef heeft op woensdag 29 mei de deuren van haar nieuwe winkel aan de Molenbrink in Monster geopend. Inwoners van Monster en omgeving hebben hier volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. 

Klanten hebben in de nieuwe supermarkt volop keuze uit een compleet en gevarieerd (lokaal) assortiment aan eten en drinken. Denk aan de producten van Landwaart Culinair, Slagerij Zwaard, bakkerij Van den Berg en Bakkerij Huijsgemaakt. Ook is er een grote versafdeling waar klanten rijk belegde broodjes, salades, macarons, verse sushi, verse pizza’s, borrelschalen en handgedraaide boeketten kunnen kopen. 

Ondernemer Edward Koornneef is trots op de nieuwe winkel: “Samen met mijn team ben ik ontzettend blij om onze zevende supermarkt te openen. Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om de inwoners van Monster en omgeving volop keuze uit het varieerde aanbod en winkelplezier te bieden in onze winkel. Ik wil iedereen dan ook van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen.”

Met de komst van deze supermarkt  heeft Jumbo Koornneef vier winkels in Westland: Monster, Naaldwijk (Foodmarkt), Kwintsheul en Wateringen. Buiten Westland heeft Jumbo Koornneef nog supermarkten in Oud-Beijerland, Scheveningen en Leidschendam (Foodmarkt).  

Lees hier het artikel op Rodi.nl/westland

Blijf op de hoogte van nieuws en acties

Via het 'social' kanaal naar keuze:

Via e-mail: