Groot in aanbod, speciaal in lokaal.

Dat is Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland

Adresgegevens

Patijnenburg 43
2671 JD Naaldwijk

Openingstijden

Ma t/m Zo: 7:00 - 22:00

 

Feestdagen
Zondag 24 december: 7:00 - 19:00
Maandag 25 december: 8:00 - 20:00
Dinsdag 26 december: 8:00 - 20:00
Zondag 31 december: 7:00 - 19:00
Maandag 1 januari: 9:00 - 20:00

  • Facebook
  • Instagram
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland

Koornneef's specials in Naaldwijk

Nieuws en acties van Jumbo Koornneef Naaldwijk

 

Wijnproeverij met bijpassende luxe hapjes

Ontdek de wereld van wijn tijdens onze exclusieve proeverij met heerlijke hapjes! Op vrijdagavond 15 december, van 19:00 tot 21:00 uur, nodigen we je uit voor een sfeervolle avond in ons Foodcafé in Naaldwijk. Maak kennis met de prachtige selectie wijnen van onze nieuwe leverancier Solovino African/Italian Wines.

Geniet van een gezellige avond waarbij we je laten kennismaken met 5 verschillende wijnen, perfect gecombineerd met luxe bijpassende hapjes. De hapjes worden geserveerd met vlees en vis. 

Deelname is €20,- per persoon en we hebben slechts 20 plekjes beschikbaar. Vol = vol, dus wees er snel bij! 

06-12-2023

Nieuw in ons assortiment in Naaldwijk: Aziatische hapjes

Asian Table bestaat uit superlekkere Aziatische kleine hapjes, zoals gyoza’s en dimsums. Het merk laat zich inspireren door de ‘Izakaya’, de traditionele Japanse ‘tapasbar’, waar ze diverse kleine snacks serveren die je met elkaar deelt. Asian Table laat graag iedereen genieten van de oneindige mogelijkheden van de Aziatische keuken.

Het assortiment bestaat uit Aziatische klassiekers en innovatieve creaties, allemaal even lekker, van hoge kwaliteit en MSG-vrij. De producten zijn vriesvers, dus je tovert ze op ieder moment van de dag met gemak op tafel. Asian Table is snel en gemakkelijk te bereiden en biedt de pure smaak van Azië.

Nooit misgrijpen? Bestel nu gemakkelijk online je favoriete gerechten!

Mis nooit meer je favoriete gerechten! Bestel ze nu eenvoudig online en geniet altijd van heerlijke maaltijden die voor je klaarliggen in onze Foodmarkt in Naaldwijk.
Ontbijt, verse yoghurtjes, belegde broodjes, verse salades, Italiaanse pizza, de lekkerste sushi, huisgemaakte desserts - de keuze is aan jou! Bestel hier eenvoudig online.

Blijf op de hoogte van nieuws en acties

Via het 'social' kanaal naar keuze:

Via e-mail: