Over Jumbo Koornneef

Verder gaan waar anderen stoppen

Bij Jumbo Koornneef willen we verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal, voor elke gast. Een winkel die alles voor elkaar heeft. De allerbeste service, het grootste en allerbeste assortiment én de allerlaagste prijs. Op alle vlakken willen wij onze gasten het beste bieden. Gegarandeerd en zonder ook maar één compromis te hoeven doen. Zo maken wij van Jumbo Koornneef klanten echte Jumbo Koornneef fans.

Onze visie - Alles voor de gast

Wij zijn er altijd voor onze gasten. Zij geven ons de inspiratie en motivatie om elke dag weer het beste uit onszelf te halen. Wij vinden dat onze gasten het allerbeste verdienen. Wij zien het als onze rol om het leven van alledag te verrijken. Door te helpen én te inspireren. Door oprecht aandacht te geven. Door lekker, vers en gezond eten bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. Als betrokken familiebedrijf geloven wij dat je samen verder komt. Dat wat je geeft, krijg je ook terug. Respect voor elkaar en vertrouwen in elkaar leiden tot de beste resultaten. Met deze instelling willen wij het verschil maken. Elke dag. Voor iedereen.

Over De Koornneef Retailgroep

De Koornneef Retailgroep bestaat uit een aantal afzonderlijke bv's: Koornneef Supermarkten, Koornneef Talent en Koornneef Vastgoed & Ontwikkeling.

In 2003 stapten wij in Honselersdijk van de Plus-formule over op de Albert Heijn-formule en konden we een grotere vestiging overnemen, de vestiging in Naaldwijk. In 2007 voegden we hier de vestigingen in Kwintsheul en Wateringen aan toe. In de jaren die volgden zijn Koornneef Vastgoed & Ontwikkeling, Koornneef Talent en de overkoepelende organisatie de Koornneef Retailgroep opgericht. 

In het najaar van 2016 stapten we over op de Jumbo-formule met vestigingen in Naaldwijk, Wateringen en Oud-Beijerland. In 2018 werd hier de nieuwe vestiging in Kwintsheul aan toegevoegd. In het najaar van 2019 is onze winkel in Oud-Beijerland flink uitgebreid. In de zomer van 2021 hebben wij twee nieuwe winkels in de Haagse regio overgenomen, namelijk in Scheveningen en Leidschendam: Jumbo Koornneef Aan de Haven en Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands.

Op dinsdag 4 oktober 2022 is onze nieuwste Foodmarkt geopend: Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland, gevestigd in het centrum van Naaldwijk en inmiddels dé foodbelevenis van Westland en omgeving. Onze Foodmarkten bieden het grootste en allerbeste assortiment tegen de allerlaagste prijs. Onze gasten kunnen iedere dag bij ons terecht voor 100% vers en gezond eten. Deze verse gerechten kunnen kant en klaar worden meegenomen of zijn te nuttigen in onze Foodcafé's.

Over Koornneef Vastgoed & Ontwikkeling

Koornneef Vastgoed & Ontwikkeling werkt momenteel aan verschillende vastgoedprojecten in Westland en daarbuiten. In 2022 zijn er 47 appartementen gerealiseerd boven de Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk en is het voormalige Rabobank-pand aan de Heulweg gekocht om hier een nieuwe supermarkt te realiseren. Tevens vormt Koornneef Vastgoed & Ontwikkeling samen met Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling en Weboma het bedrijf KMW Vastgoed, dat staat voor ‘Kwalitatief Mooi Westland’. Met KMW Vastgoed is in 2022 gestart met de bouw van appartementencomplex ‘de Dirigent’ aan de Verdilaan in Naaldwijk.