nieuws en acties

De grootste superversmarkt van Den Haag opent begin oktober in Scheveningen!

Ontdek het grootste foodassortiment van Nederland. Geniet dagelijks van heerlijke, seizoensgebonden maaltijden, bereid door onze chef-koks en versspecialisten. Eet het in ons Foodcafé of neem het vers mee naar huis. Natuurlijk kun je er ook terecht voor je wekelijkse boodschappen. Bij Jumbo Foodmarkt Koornneef Aan de Haven heb je straks alles onder één dak!

Wil jij werken bij de leukste werkgever uit de regio? Wij zijn nog op zoek naar collega’s om ons team te versterken! Join the family 💛 & solliciteer hier in 30 seconden.

Lees meer over: De grootste superversmarkt van Den Haag opent begin oktober in Scheveningen!

Bonbon-assortiment van Boulanger nu exclusief verkrijgbaar bij Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland

Chocolaterie Boulanger, bekend om zijn eerlijke chocolade, gemaakt van cacao van gecertificeerde herkomst en met een eerlijke prijs voor de cacaoboeren, biedt nu ook zijn heerlijke producten aan in Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland. Deze uitbreiding volgt op het stoppen van Bonbon Blue Blanc in Naaldwijk, waar mevrouw Van der Burg jarenlang het specialzaak assortiment van Boulanger met passie verkocht. Vanaf heden neemt Jumbo Foodmarkt Koornneef de zorg voor haar klandizie over, zodat de inwoners van Naaldwijk en omstreken kunnen blijven genieten van de vertrouwde Boulanger chocolade.

 "Door het Boulanger assortiment aan ons aanbod toe te voegen, kunnen we onze klanten blijven voorzien van de beste kwaliteit en een breed assortiment," zegt Martin van Etten, Manager Bedrijfsvoering en Commercie bij Jumbo Foodmarkt Koornneef. "We zijn er trots op dat we deze heerlijke en eerlijke chocolade nu ook in onze Foodmarkt beschikbaar hebben."

Boulanger biedt een scala aan chocoladeproducten, waaronder prachtige cadeauverpakkingen en seizoensgebonden chocoladespecialiteiten. Of je nu op zoek bent naar een perfect cadeau of gewoon jezelf wilt verwennen, Boulanger heeft voor elke gelegenheid de juiste lekkernij.

Kom langs bij Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland en ontdek het heerlijke assortiment van Boulanger. Trakteer jezelf of anderen op deze verrukkelijke traktaties, en geniet met een gerust hart van chocolade die zowel goed smaakt als goed doet.

Lees meer over: Bonbon-assortiment van Boulanger nu exclusief verkrijgbaar bij Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland

Bij Jumbo Koornneef maak je ‘t mee met mosselen en schelpen!

Bij Jumbo Koornneef maak je ‘t mee met mosselen en schelpen! Verbaas iedereen met Vette & Verhaart’s Mosselfeestje. Of je nu gaat voor een smaakvolle pasta of heerlijke tapas bij de borrel, met onze mosselen zet je in een handomdraai iets lekkers op tafel.
Stoom ze snel en makkelijk in de handige verpakking, of kies voor bakken, wokken of de barbecue. Vergeet niet een mosselreceptkaart mee te nemen in onze winkel. Probeer ook onze andere schelpenfeestjes, zoals Vongole- of Kokkelfeestje.

Lees meer over: Bij Jumbo Koornneef maak je ‘t mee met mosselen en schelpen!

Zevende Jumbo Koornneef supermarkt in Monster feestelijk geopend

Zevende Jumbo Koornneef supermarkt in Monster feestelijk geopend

De Jumbo Koornneef heeft op woensdag 29 mei de deuren van haar nieuwe winkel aan de Molenbrink in Monster geopend. Inwoners van Monster en omgeving hebben hier volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. 

Klanten hebben in de nieuwe supermarkt volop keuze uit een compleet en gevarieerd (lokaal) assortiment aan eten en drinken. Denk aan de producten van Landwaart Culinair, Slagerij Zwaard, bakkerij Van den Berg en Bakkerij Huijsgemaakt. Ook is er een grote versafdeling waar klanten rijk belegde broodjes, salades, macarons, verse sushi, verse pizza’s, borrelschalen en handgedraaide boeketten kunnen kopen. 

Ondernemer Edward Koornneef is trots op de nieuwe winkel: “Samen met mijn team ben ik ontzettend blij om onze zevende supermarkt te openen. Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om de inwoners van Monster en omgeving volop keuze uit het varieerde aanbod en winkelplezier te bieden in onze winkel. Ik wil iedereen dan ook van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen.”

Met de komst van deze supermarkt  heeft Jumbo Koornneef vier winkels in Westland: Monster, Naaldwijk (Foodmarkt), Kwintsheul en Wateringen. Buiten Westland heeft Jumbo Koornneef nog supermarkten in Oud-Beijerland, Scheveningen en Leidschendam (Foodmarkt).  

Lees hier het artikel op Rodi.nl/westland

Nieuw in onze Foodmarkt in Naaldwijk: heerlijk softijs!

Nieuw in onze Foodmarkt in Naaldwijk! We hebben nu ook heerlijke softijsjes, verfrissende Sunday Cups, en verrukkelijke Sunday Cups Specials met fantastische smaken. Ook kun je genieten van onze milkshakes in allerlei smaken! Kom langs en proef zelf deze zomerse verwennerij.

Lees meer over: Nieuw in onze Foodmarkt in Naaldwijk: heerlijk softijs!

Jumbo Koornneef nieuwe sponsor voor jeugd Westlandia

Nieuwe sponsoren voor jeugd Westlandia

Westlandia mag zich de komende drie jaar verheugen met twee nieuwe sponsorpartners voor de gehele jeugdafdeling. Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland zal als hoofdsponsor de voorkant van alle jeugdshirts sieren, BICT Groep is de nieuwe rugsponsor voor de gehele jeugdafdeling.

Voorzitter Ton van Marrewijk is blij met de nieuwe sponsoren voor de jeugdafdeling. ‘Heel mooi om te zien dat twee toonaangevende Westlandse bedrijven de jeugdafdeling van onze club willen sponsoren. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Zo kunnen we alle sportieve plannen voor zowel de selectie elftallen als voor de breedtesport nog meer vorm geven’.

Edward Koornneef is ook een blij man. ‘Het is mooi om in je eigen woonplaats, waar bovendien één van onze twee Foodmarkten is gevestigd betekenis vol te kunnen zijn. Als bedrijf geloven we sterk in het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en het ondersteunen van de lokale gemeenschappen. Door hoofdsponsor te worden van de jeugdafdeling, kunnen we onze lokale betrokkenheid versterken en tegelijkertijd de ontwikkeling van jonge sporters aanmoedigen.

Bas Voermans van BICT Groep ziet ook voordelen. ‘Wij geloven in de kracht van sponsoring en doen hier heel veel aan. We hebben eerder met Jumbo Koornneef een gezamenlijke sponsoring opgezet bij hockeyvereniging Westland. En nu bij Westlandia doen we dat ook. Wij zijn op zoek naar jonge toptalenten in de dop die bij BICT Groep kunnen komen werken. Wij geloven erin dat wie goed doet, goed ontmoet’.

Westlandia neemt volgend seizoen na 7 seizoenen afscheid van ING als hoofdsponsor van de jeugd. Voorzitter Ton van Marrewijk: ‘We zijn ING zeer erkentelijk en hebben met hen een ander vorm van partnership afgesproken voor de komende jaren. Iedereen is hier blij mee. We hebben dankzij de bijdragen van ING veel kunnen bereiken en toekomstig nog meer’.

 

Fotobijschrijft: Voorzitter Ton van Marrewijk met Edward Koornneef (r) en Bas Voermans (l)

Lees meer over: Jumbo Koornneef nieuwe sponsor voor jeugd Westlandia

Op 29 mei openen wij onze nieuwe supermarkt in Monster

JUMBO KOORNNEEF OPENT NIEUWE SUPERMARKT IN MONSTER
Op woensdag 29 mei verwelkomt Jumbo Koornneef haar klanten tijdens feestelijke opening.

Jumbo Koornneef opent op woensdag 29 mei de deuren van haar nieuwe winkel aan de Molenbrink in Monster. Inwoners van Monster en omgeving hebben hier binnenkort volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. De feestelijke opening vindt plaats om 09.00 uur bij de ingang aan het Kerkplein.

De eerste 300 klanten ontvangen een gratis bos bloemen bij binnenkomst. Klanten die voor 20 euro of meer aan boodschappen doen, ontvangen ook nog een gratis appeltaartje. Daarnaast zijn er heel veel mooie openingsacties.   

Klanten hebben in de nieuwe supermarkt volop keuze uit een compleet en gevarieerd (lokaal) assortiment aan eten en drinken. Denk aan de producten van Landwaart Culinair, Slagerij Zwaard, bakkerij Van den Berg en Bakkerij Huijsgemaakt. Ook is er een grote versafdeling waar klanten rijk belegde broodjes, salades, macarons, verse sushi, verse pizza’s, borrelschalen en handgedraaide boeketten kunnen kopen. 

Ondernemer Edward Koornneef is trots op de nieuwe winkel en kijkt uit naar de opening: “Samen met mijn team ben ik ontzettend blij om onze zevende supermarkt te openen. Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om de inwoners van Monster en omgeving volop keuze uit het varieerde aanbod en winkelplezier te bieden in onze winkel. Ik wil iedereen dan ook van harte uitnodigen om op woensdag 29 mei een kijkje te komen nemen.”

Met de komst van deze supermarkt  heeft Jumbo Koornneef vier winkels in Westland: Monster, Naaldwijk (Foodmarkt), Kwintsheul en Wateringen. Buiten Westland heeft Jumbo Koornneef nog supermarkten in Oud-Beijerland, Scheveningen en Leidschendam (Foodmarkt).  

Lees meer over: Op 29 mei openen wij onze nieuwe supermarkt in Monster

Bereikbaarheid Jumbo Koornneef Wateringen

In Wateringen starten op woensdag 17 januari werkzaamheden aan de Herenstraat en het Oosteinde. De gemeente maakt de weg veiliger en er zijn grote werkzaamheden aan waterleidingen nodig.
 
Door deze werkzaamheden is de weg tussen de Druivenlaan en het Tolland vanaf 17 januari tot eind juli afgesloten voor doorgaand verkeer. Alle winkels, horeca en andere bedrijven in het centrum van Wateringen blijven bereikbaar.
 
Kijk voor de omleidingen en meer informatie hier.

Lees meer over: Bereikbaarheid Jumbo Koornneef Wateringen

Nooit misgrijpen? Bestel nu gemakkelijk online je favoriete gerechten!

Mis nooit meer je favoriete gerechten! Bestel ze nu eenvoudig online en geniet altijd van heerlijke maaltijden die voor je klaarliggen in onze Foodmarkt in Naaldwijk.
Ontbijt, verse yoghurtjes, belegde broodjes, verse salades, Italiaanse pizza, de lekkerste sushi, huisgemaakte desserts - de keuze is aan jou! Bestel hier eenvoudig online.

Lees meer over: Nooit misgrijpen? Bestel nu gemakkelijk online je favoriete gerechten!

Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland is mooiste nieuwe supermarkt van Nederland

Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland is donderdag uitgeroepen tot mooiste nieuwe supermarkt van Nederland. De prijs werd uitgereikt tijdens het Supermarktvastgoedcongres van Supermarkt en Ruimte in Oostzaan. Supermarktondernemer Edward Koornneef nam samen met zijn managementteam de prijs in ontvangst.

Het uitgebreide juryrapport luidde: De Rentmeester is een prachtig nieuwbouwproject in het hart van Naaldwijk. Een complex waar wonen, winkelen en parkeren naadloos samenkomen. Pal gelegen naast het kernwinkelgebied heeft Jumbo ondernemer Edward Koornneef een hoogwaardige mix van 47 koop- en huurappartementen, een fantastische supermarkt van 4.000 m2 en een moderne parkeergarage met 250 parkeerplaatsen gerealiseerd. Met de komst van Jumbo Foodmarkt in De Rentmeester heeft ook het winkelcentrum De Tuinen een nieuwe, krachtige impuls gekregen.

Lees meer over: Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland is mooiste nieuwe supermarkt van Nederland

Verkiezing 'Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland'

Woensdagochtend 25 oktober bracht de jury van de verkiezing ‘Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland’ een laatste bezoek aan onze Foodmarkt in Naaldwijk. Onder het genot van een uitgebreid ontbijt presenteerden wij dit filmpje over De Rentmeester. Speciaal gemaakt voor dit jurybezoek. Daarna kreeg de jury nog een rondleiding en gingen zij op weg naar de andere vier genomineerden. Donderdag 9 november a.s. wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het Supermarktvastgoedcongres! Duimen jullie met ons mee?

Lees meer over: Verkiezing 'Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland'

Jumbo Koornneef opent nieuwe supermarkt in Monster!


Jumbo Koornneef zal volgend jaar een nieuwe supermarkt openen aan het Kerkplein in Monster. Deze winkel komt in het voormalige pand van de Aldi-supermarkt. De verwachting is dat de supermarkt in juni 2024 haar deuren opent en is hiermee de vierde winkel van Jumbo Koornneef in Westland. Totaal heeft Jumbo Koornneef straks zeven supermarkten.

Lees meer over: Jumbo Koornneef opent nieuwe supermarkt in Monster!