nieuws en acties

Wijnproeverij met bijpassende luxe hapjes

Ontdek de wereld van wijn tijdens onze exclusieve proeverij met heerlijke hapjes! Op vrijdagavond 15 december, van 19:00 tot 21:00 uur, nodigen we je uit voor een sfeervolle avond in ons Foodcafé in Naaldwijk. Maak kennis met de prachtige selectie wijnen van onze nieuwe leverancier Solovino African/Italian Wines.

Geniet van een gezellige avond waarbij we je laten kennismaken met 5 verschillende wijnen, perfect gecombineerd met luxe bijpassende hapjes. De hapjes worden geserveerd met vlees en vis. 

Deelname is €20,- per persoon en we hebben slechts 20 plekjes beschikbaar. Vol = vol, dus wees er snel bij! 

Lees meer over: Wijnproeverij met bijpassende luxe hapjes

Nieuw in ons assortiment in Naaldwijk: Aziatische hapjes

Asian Table bestaat uit superlekkere Aziatische kleine hapjes, zoals gyoza’s en dimsums. Het merk laat zich inspireren door de ‘Izakaya’, de traditionele Japanse ‘tapasbar’, waar ze diverse kleine snacks serveren die je met elkaar deelt. Asian Table laat graag iedereen genieten van de oneindige mogelijkheden van de Aziatische keuken.

Het assortiment bestaat uit Aziatische klassiekers en innovatieve creaties, allemaal even lekker, van hoge kwaliteit en MSG-vrij. De producten zijn vriesvers, dus je tovert ze op ieder moment van de dag met gemak op tafel. Asian Table is snel en gemakkelijk te bereiden en biedt de pure smaak van Azië.

Lees meer over: Nieuw in ons assortiment in Naaldwijk: Aziatische hapjes

Nooit misgrijpen? Bestel nu gemakkelijk online je favoriete gerechten!

Mis nooit meer je favoriete gerechten! Bestel ze nu eenvoudig online en geniet altijd van heerlijke maaltijden die voor je klaarliggen in onze Foodmarkt in Naaldwijk.
Ontbijt, verse yoghurtjes, belegde broodjes, verse salades, Italiaanse pizza, de lekkerste sushi, huisgemaakte desserts - de keuze is aan jou! Bestel hier eenvoudig online.

Lees meer over: Nooit misgrijpen? Bestel nu gemakkelijk online je favoriete gerechten!

Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland is mooiste nieuwe supermarkt van Nederland

Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland is donderdag uitgeroepen tot mooiste nieuwe supermarkt van Nederland. De prijs werd uitgereikt tijdens het Supermarktvastgoedcongres van Supermarkt en Ruimte in Oostzaan. Supermarktondernemer Edward Koornneef nam samen met zijn managementteam de prijs in ontvangst.

Het uitgebreide juryrapport luidde: De Rentmeester is een prachtig nieuwbouwproject in het hart van Naaldwijk. Een complex waar wonen, winkelen en parkeren naadloos samenkomen. Pal gelegen naast het kernwinkelgebied heeft Jumbo ondernemer Edward Koornneef een hoogwaardige mix van 47 koop- en huurappartementen, een fantastische supermarkt van 4.000 m2 en een moderne parkeergarage met 250 parkeerplaatsen gerealiseerd. Met de komst van Jumbo Foodmarkt in De Rentmeester heeft ook het winkelcentrum De Tuinen een nieuwe, krachtige impuls gekregen.

Lees meer over: Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland is mooiste nieuwe supermarkt van Nederland

Verkiezing 'Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland'

Woensdagochtend 25 oktober bracht de jury van de verkiezing ‘Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland’ een laatste bezoek aan onze Foodmarkt in Naaldwijk. Onder het genot van een uitgebreid ontbijt presenteerden wij dit filmpje over De Rentmeester. Speciaal gemaakt voor dit jurybezoek. Daarna kreeg de jury nog een rondleiding en gingen zij op weg naar de andere vier genomineerden. Donderdag 9 november a.s. wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het Supermarktvastgoedcongres! Duimen jullie met ons mee?

Lees meer over: Verkiezing 'Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland'

Jumbo Koornneef Foodmarkt Westland bestaat 1 jaar!

Op woensdag 4 oktober jl. is het precies 1 jaar geleden dat de deuren van onze Foodmarkt in Naaldwijk open gingen! En wie jarig is trakteert! Geniet in ons Foodcafé van een kopje koffie, cappuccino of thee met een gebakje van Bakkerij v.d. Berg voor slechts € 3,50 en ontvang een gratis refill! Deze actie geldt van woensdag 4 t/m zondag 8 oktober in Naaldwijk. 

Lees meer over: Jumbo Koornneef Foodmarkt Westland bestaat 1 jaar!

Jumbo Koornneef opent nieuwe supermarkt in Monster!


Jumbo Koornneef zal volgend jaar een nieuwe supermarkt openen aan het Kerkplein in Monster. Deze winkel komt in het voormalige pand van de Aldi-supermarkt. De verwachting is dat de supermarkt in juni 2024 haar deuren opent en is hiermee de vierde winkel van Jumbo Koornneef in Westland. Totaal heeft Jumbo Koornneef straks zeven supermarkten.

Lees meer over: Jumbo Koornneef opent nieuwe supermarkt in Monster!