nieuws en acties

Poseidon Dry Gin workshop

Zin in een avond vol Gin-plezier? Kom dan naar onze Poseidon Dry Gin workshop op vrijdagavond 19 april van 19:30 tot 21:30 uur in ons gezellige Foodcafé! Ontdek de verrassende smaken van Poseidon Dry Gin, een gin die elke liefhebber betovert met zijn frisheid, complexiteit en zijdezachte Wakame Zeewier hart.

Slechts €12,50 per persoon voor een onvergetelijke ervaring! We hebben maar 35 plekjes beschikbaar, dus wees er snel bij! 

Let op: deelname is voor 18+.

Lees meer over: Poseidon Dry Gin workshop

Op 29 mei openen wij onze nieuwe winkel in Monster

Op woensdag 19 mei openen wij onze nieuwe winkel in Monster om 9.00 uur! Kom jij het team van Jumbo Koornneef versterken? Wij zijn voor deze nieuwe winkel op zoek naar: hulpkrachten, verkoopmedewerkers brood/vleeswaren & kaas, sushi-medewerkers, een bloemist en een servicepoint/tabakmedewerker.

Join the family & solliciteer direct! Klik hier voor meer informatie en video’s om meer over je toekomstige functie te weten te komen. 

Lees meer over: Op 29 mei openen wij onze nieuwe winkel in Monster

Spaar nu voor hoge korting op het luxe Van Der Valk hotel kwaliteit suite kussen

Upgrade je nachtrust! Spaar nu mee voor het hotel kwaliteit origineel suite kussen van Van der Valk!

Vanaf woensdag 13 maart kan je sparen voor hoge korting op luxe Van Der Valk hotel kwaliteit dekbedden. Verkrijgbaar in de afmeting 60 x 70 cm.

Ervaar thuis ook het luxe en comfort van het exclusieve dekbed van Van der Valk! T/m dinsdag 30 april 2024 ontvang je exclusief bij Jumbo Koornneef bij besteding van elke 10,- aan boodschappen een zegel en met 5 zegels is de spaarkaart vol.

Lees meer over: Spaar nu voor hoge korting op het luxe Van Der Valk hotel kwaliteit suite kussen

Spaar nu voor elegante glazen van Kuhn Rikon!

Bij Jumbo kun je nu sparen voor stijlvolle glazen met een mooie glans. Dat klinkt goed, toch? Daarmee smaakt je favoriete drankje nóg lekkerder. Met een volle spaarkaart betaal je maar €1 voor een set van 2 glazen. Je kunt kiezen uit 7 soorten. Gemaakt in Europa en vaatwasbestendig. Dat klinkt goed!
Spaar gemakkelijk digitaal met de Jumbo Extra’s app of plak de glazenzegels op de spaarkaart. Inwisselen van je volle spaarkaart kan tot en met dinsdag 25 juni 2024. Kijk hier voor meer informatie en actievoorwaarden.

Lees meer over: Spaar nu voor elegante glazen van Kuhn Rikon!

Bereikbaarheid Jumbo Foodmarkt Koornneef The Mall of the Netherlands

Vanaf zondagavond 4 februari starten er werkzaamheden aan de Sijtwendetunnel. Deze werkzaamheden duren t/m 18 mei 2024. De Sijtwendetunnel bestaat uit 3 afzonderlijke tunnels; de Vliettunnel, Parktunnel en Spoortunnel. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd, waarbij steeds 1 van de 3 tunnels in 1 rijrichting wordt afgesloten. De kruispunten tussen de tunnels blijven open voor het verkeer. De werkzaamheden vinden doordeweeks plaats, ook overdag. In het weekend is de tunnel open. Weggebruikers worden omgeleid en moeten rekening houden met een extra reistijd. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer over: Bereikbaarheid Jumbo Foodmarkt Koornneef The Mall of the Netherlands

Bereikbaarheid Jumbo Koornneef Wateringen

In Wateringen starten op woensdag 17 januari werkzaamheden aan de Herenstraat en het Oosteinde. De gemeente maakt de weg veiliger en er zijn grote werkzaamheden aan waterleidingen nodig.
 
Door deze werkzaamheden is de weg tussen de Druivenlaan en het Tolland vanaf 17 januari tot eind juli afgesloten voor doorgaand verkeer. Alle winkels, horeca en andere bedrijven in het centrum van Wateringen blijven bereikbaar.
 
Kijk voor de omleidingen en meer informatie hier.

Lees meer over: Bereikbaarheid Jumbo Koornneef Wateringen

Nooit misgrijpen? Bestel nu gemakkelijk online je favoriete gerechten!

Mis nooit meer je favoriete gerechten! Bestel ze nu eenvoudig online en geniet altijd van heerlijke maaltijden die voor je klaarliggen in onze Foodmarkt in Naaldwijk.
Ontbijt, verse yoghurtjes, belegde broodjes, verse salades, Italiaanse pizza, de lekkerste sushi, huisgemaakte desserts - de keuze is aan jou! Bestel hier eenvoudig online.

Lees meer over: Nooit misgrijpen? Bestel nu gemakkelijk online je favoriete gerechten!

Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland is mooiste nieuwe supermarkt van Nederland

Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland is donderdag uitgeroepen tot mooiste nieuwe supermarkt van Nederland. De prijs werd uitgereikt tijdens het Supermarktvastgoedcongres van Supermarkt en Ruimte in Oostzaan. Supermarktondernemer Edward Koornneef nam samen met zijn managementteam de prijs in ontvangst.

Het uitgebreide juryrapport luidde: De Rentmeester is een prachtig nieuwbouwproject in het hart van Naaldwijk. Een complex waar wonen, winkelen en parkeren naadloos samenkomen. Pal gelegen naast het kernwinkelgebied heeft Jumbo ondernemer Edward Koornneef een hoogwaardige mix van 47 koop- en huurappartementen, een fantastische supermarkt van 4.000 m2 en een moderne parkeergarage met 250 parkeerplaatsen gerealiseerd. Met de komst van Jumbo Foodmarkt in De Rentmeester heeft ook het winkelcentrum De Tuinen een nieuwe, krachtige impuls gekregen.

Lees meer over: Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland is mooiste nieuwe supermarkt van Nederland

Verkiezing 'Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland'

Woensdagochtend 25 oktober bracht de jury van de verkiezing ‘Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland’ een laatste bezoek aan onze Foodmarkt in Naaldwijk. Onder het genot van een uitgebreid ontbijt presenteerden wij dit filmpje over De Rentmeester. Speciaal gemaakt voor dit jurybezoek. Daarna kreeg de jury nog een rondleiding en gingen zij op weg naar de andere vier genomineerden. Donderdag 9 november a.s. wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het Supermarktvastgoedcongres! Duimen jullie met ons mee?

Lees meer over: Verkiezing 'Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland'

Jumbo Koornneef opent nieuwe supermarkt in Monster!


Jumbo Koornneef zal volgend jaar een nieuwe supermarkt openen aan het Kerkplein in Monster. Deze winkel komt in het voormalige pand van de Aldi-supermarkt. De verwachting is dat de supermarkt in juni 2024 haar deuren opent en is hiermee de vierde winkel van Jumbo Koornneef in Westland. Totaal heeft Jumbo Koornneef straks zeven supermarkten.

Lees meer over: Jumbo Koornneef opent nieuwe supermarkt in Monster!