Werken bij Jumbo Koornneef

join the family!

zowel parttime als fulltime banen

Bij Jumbo Koornneef hebben wij voor scholieren en studenten zowel parttime als fulltime banen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook verschillende leidinggevende functies. Jumbo Koornneef is een erkend leerbedrijf, dus ook voor een stage of BBL leer-/werkplek kun je bij ons solliciteren. Wist je dat je al binnen 30 seconden bij ons kunt solliciteren? 

heel veel fun bij jumbo koornneef

Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Daarom organiseert de Koornneef Personeelsvereniging ieder jaar diverse gezellige, informele, sportieve en uitdagende activiteiten. Denk aan een voetbaltoernooi, gezellige workshops, een Sinterklaasfeest waar het hele gezin welkom is, een heus Jumbo Koornneef festival en natuurlijk het jaarlijkse personeelsfeest waar altijd toffe A-artiesten optreden. 

Altijd leuke personeelsfeestjes

Bekijk de video's om meer over je toekomstige functie te weten!

hoe werkt solliciteren bij Jumbo Koornneef?

Welkom bij de Koornneef familie!

5. Tijd om afspraken te maken

Het laatste gesprek is een arbeidsvoorwaardengesprek, waarbij we jou vertellen hoe de komende periode eruit gaat zien voor jou.

4. Het tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek praten we verder.

3. Het eerste gesprek

In het eerste gesprek leren wij elkaar kennen.

2. we bellen je

Binnen enkele dagen zullen wij telefonisch contact met je opnemen.

1. wie ben jij?

Zodra je een leuke functie hebt gezien, kun je via onze website of via hr@jumbokoornneef.nl je interesse aan ons kenbaar maken.