Bonbon-assortiment van Boulanger nu exclusief verkrijgbaar bij Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland

Vanaf deze maand kunnen liefhebbers van hoogwaardige chocolade genieten van het exclusieve Boulanger assortiment bij Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland in Naaldwijk. Na succesvolle introducties in november 2023 bij Jumbo-filialen in Kwintsheul, Scheveningen en de Foodmarkt in The Mall of the Netherlands in Leidschendam, breidt Boulanger zijn aanwezigheid uit naar de Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk.

Chocolaterie Boulanger, bekend om zijn eerlijke chocolade, gemaakt van cacao van gecertificeerde herkomst en met een eerlijke prijs voor de cacaoboeren, biedt nu ook zijn heerlijke producten aan in Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland. Deze uitbreiding volgt op het stoppen van Bonbon Blue Blanc in Naaldwijk, waar mevrouw Van der Burg jarenlang het specialzaak assortiment van Boulanger met passie verkocht. Vanaf heden neemt Jumbo Foodmarkt Koornneef de zorg voor haar klandizie over, zodat de inwoners van Naaldwijk en omstreken kunnen blijven genieten van de vertrouwde Boulanger chocolade.

 

"Door het Boulanger assortiment aan ons aanbod toe te voegen, kunnen we onze klanten blijven voorzien van de beste kwaliteit en een breed assortiment," zegt Martin van Etten, Manager Bedrijfsvoering en Commercie bij Jumbo Foodmarkt Koornneef. "We zijn er trots op dat we deze heerlijke en eerlijke chocolade nu ook in onze Foodmarkt beschikbaar hebben."

Boulanger biedt een scala aan chocoladeproducten, waaronder prachtige cadeauverpakkingen en seizoensgebonden chocoladespecialiteiten. Of je nu op zoek bent naar een perfect cadeau of gewoon jezelf wilt verwennen, Boulanger heeft voor elke gelegenheid de juiste lekkernij.

Kom langs bij Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland en ontdek het heerlijke assortiment van Boulanger. Trakteer jezelf of anderen op deze verrukkelijke traktaties, en geniet met een gerust hart van chocolade die zowel goed smaakt als goed doet.

Terug naar overzicht