Ga direct naar de inhoud.

Koornneef's Specials

Bakkerij Voordijk

Bakkerij Voordijk logo op blauwe achtergrond pdf

Bakkerij Voordijk is inmiddels een familiebedrijf wat al meer dan 100 jaar dagelijks alle producten vers bakt. Bakkerij Voordijk gebruikt alleen de beste ingrediënten en dat proeft u! Met het ruime bakkersassortiment met een enorm keuze aan broodsoorten. En de specialiteiten zoals bolussen, eierkoeken, tompouces en aardbeienschelpen bent u bij Bakkerij Voordijk aan het juiste adres. 

Lees meer

Bakker van Maanen

maanen logo wit

Verkrijgbaar in Scheveningen en Leidschendam: gebak en brood van Bakker van Maanen! Een gepassioneerde Hollandse bakkersfamilie die al meer dan 100 jaar, ambachtelijke brood en banketproducten maakt.

Lees meer

Landwaart Culinair

lw

Maak kennis met de heerlijke producten van Landwaart Culinair! Landwaart Culinair staat voor kwaliteit en mijdt het gebruik van verkeerde e-nummers. In 1987 begonnen als groente- en fruitspeciaalzaak, uitgegroeid tot culinaire verrassing!

Lees meer

ZWAARD slagerij & traiteur

logo

In onze winkels verkopen wij producten van ZWAARD slagerij & traiteur uit De Lier. Wie van lekkere en eerlijke producten houdt is bij de producten van ZWAARD aan het juiste adres. Wij verkopen o.a. (ambachtelijke) vleeswaren, vlees, maaltijden, filet americain, schepsalades, grillworsten en gevuld stokbrood/pistolet. Ook verkopen wij, afhankelijk van het seizoen, barbecue- of gourmetvlees. 

Lees meer

Bakkerij v/d Berg

48014 BERMAA Label Bakkerij.vd.Berg rood klein RGB

Westlands kracht brood, (spelt) eierkoeken, gebak en ambachtelijke chocolaatjes: het is maar een kleine greep uit het assortiment van Bakkerij van den Berg. Deze bakker uit Maasdijk is al sinds 1879 actief in Westland en maakt het lekkerste brood en banket van de omgeving. Rond speciale dagen verkopen wij naast het standaard assortiment ook andere producten van onze ‘huisbakker’. Denk bijvoorbeeld aan Oranjegebak met Koningsdag en bakkerspepernoten met Sinterklaas.

 

Lees meer

Vandersterre

sterre

Ben jij al bekend met het luxe kaasassortiment van Vandersterre? We verkopen een groot assortiment met o.a. diverse buitenlandse kazen. Naast de buitenlandse kazen verkopen we heerlijke kazen van Hollandse bodem, zoals de Jersey kazen. Een smaakvolle kaas van één van de oudste koeienrassen ter wereld. Probeer het zelf en je bent verkocht!

Lees meer

Gebo Gelato

gebo

We verkopen het ambachtelijke Italiaanse schepijs van Gebo Gelato! Zoals yoghurt amarene, strawberry cheesecake, citroen sorbet, pistache en straciatella! Je vindt de verschillende smaken in onze vriesvakken.

Lees meer

Hoeksche Zuivel

logo hoeksche

In onze winkels verkopen wij de (h)eerlijke producten van Hoeksche Zuivel uit Maasdam.

Lees meer

XXL Nutrition

XXL nutrition

In vestiging Naaldwijk, Scheveningen, Leidschendam en Oud-Beijerland verkopen wij de sportsupplementen van XXL Nutrition!

Lees meer

Healthy Hand

healthy hand

Ben je al bekend met Healthy Hand? Je betaalt voor 3 bakjes voor slechts €5,00 en per stuk €2,00! 

Lees meer

Kwekerij De Westlandse Aardbei

aardbeien

De aardbeien van Kwekerij De Westlandse Aardbei smaken heerlijk zoet, zijn rijk aan vitamines en worden geteeld onder glas in ’s-Gravenzande. De Westlandse aardbeien van het ras Elsanta worden op een ambachtelijke en milieuvriendelijke manier geteeld. Wist je dat aardbeien boordevol voedingsstoffen zitten, veel vitamine C bevatten en caloriearm zijn? De zoete aardbeien zijn het lekkerst op kamertemperatuur en hoef je voor gebruik niet te wassen.

 

Lees meer

HEMA

hema logo

Hallo HEMA! Heb jij de notitieboekjes, kookgerei, tafelaankleding, theedoeken, glazen, feest- en seizoenartikelen en kaarsen al gespot? Dit is nog maar een kleine greep uit het HEMA assortiment! 

Lees meer

Koornneef Slijterij

slijterij

Onze vestigingen in Naaldwijk, Kwintsheul en Oud-Beijerland, Scheveningen en Leidschendam beschikken over een slijterij. In de slijterij heb je keuze uit een ruim assortiment aan drank.

Lees meer