Koornneef's Specials

ZWAARD slagerij & traiteur

In onze winkels verkopen wij producten van ZWAARD slagerij & traiteur uit De Lier. Wie van lekkere en eerlijke producten houdt is bij de producten van ZWAARD aan het juiste adres. Wij verkopen o.a. (ambachtelijke) vleeswaren, vlees, maaltijden, filet americain, schepsalades, grillworsten en gevuld stokbrood/pistolet. Ook verkopen wij, afhankelijk van het seizoen, barbecue- of gourmetvlees. 

Bakkerij v/d Berg

Westlands kracht brood, (spelt) eierkoeken, gebak en ambachtelijke chocolaatjes: het is maar een kleine greep uit het assortiment van Bakkerij van den Berg. Deze bakker uit Maasdijk is al sinds 1879 actief in Westland en maakt het lekkerste brood en banket van de omgeving. Rond speciale dagen verkopen wij naast het standaard assortiment ook andere producten van onze ‘huisbakker’. Denk bijvoorbeeld aan Oranjegebak met Koningsdag en bakkerspepernoten met Sinterklaas.

 

Bakkerij Huijsgemaakt

Bakkerij Huijsgemaakt staat voor passie, oorsprong & beleving. Wij gaan terug naar de authentieke wijze van onze ambacht in combinatie met producten en de vraag van nu. Beleef - kies - proef en breng een stukje van onze ambacht met u mee naar HUIJS! 

Bakkerij Voordijk

Bakkerij Voordijk is inmiddels een familiebedrijf wat al meer dan 100 jaar dagelijks alle producten vers bakt. Bakkerij Voordijk gebruikt alleen de beste ingrediënten en dat proeft u! Met het ruime bakkersassortiment met een enorm keuze aan broodsoorten. En de specialiteiten zoals bolussen, eierkoeken, tompouces en aardbeienschelpen bent u bij Bakkerij Voordijk aan het juiste adres. 

Kwekerij De Westlandse Aardbei

De aardbeien van Kwekerij De Westlandse Aardbei smaken heerlijk zoet, zijn rijk aan vitamines en worden geteeld onder glas in ’s-Gravenzande. De Westlandse aardbeien van het ras Elsanta worden op een ambachtelijke en milieuvriendelijke manier geteeld. Wist je dat aardbeien boordevol voedingsstoffen zitten, veel vitamine C bevatten en caloriearm zijn? De zoete aardbeien zijn het lekkerst op kamertemperatuur en hoef je voor gebruik niet te wassen.

 

De Dames van Akkerlust

Vol trots maken De Dames van Akkerlust het lekkerste boerenijs volgens eigen recept. Het proces begint bij onze dames, zij grazen heerlijk in onze Stompwijkse polder en produceren dagverse weidemelk. Met deze melk maken wij op ambachtelijke wijze, met de beste ingrediënten en met heel veel liefde ons boerenijs. Dat maakt ons ijs uniek en extra lekker! Al zin in een bolletje boerenijs?