Jumbo Koornneef breidt gebied uit richting Haaglanden

Tekenen kleiner formaat

JUMBO KOORNNEEF BREIDT GEBIED UIT RICHTING HAAGLANDEN

Het aantal winkels van Jumbo Koornneef in de regio Zuid-Holland zal de komende tijd aanzienlijk toenemen. Edward Koornneef neemt begin juli de Jumbo aan de Van Bergenstraat in Scheveningen over en dit najaar Jumbo Foodmarkt Leidschendam. Daarnaast opent Koornneef volgend jaar een Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk.

Overnames Scheveningen en Leidschendam
Koornneef kijkt ernaar uit om zich ook in de regio Haaglanden te vertegenwoordigen en de bezoekers kennis te laten maken met de Jumbo Koornneef-formule. “Deze zomer nemen we eerst de winkel aan de Van Bergenstraat in Scheveningen over, die later wordt verbouwd tot een Foodmarkt. De winkel gaat dan verder onder de naam Jumbo Foodmarkt Koornneef Aan de Haven. Vervolgens nemen we dit najaar Jumbo Foodmarkt Leidschendam over, die verder gaat onder de naam Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands. Deze Foodmarkt bevindt zich in de nieuwste en modernste shopping mall van Nederland. Het personeel dat werkzaam is in beide winkels, komt in dienst van Jumbo Koornneef.”

Realisatie Foodmarkt Westland
Naast de overnames van de winkels in Scheveningen en Leidschendam, realiseert Koornneef een nieuwe Jumbo Foodmarkt in hartje Naaldwijk. In deze Foodmarkt staat, net als in Scheveningen en Leidschendam, foodbeleving centraal. Ook hier zullen bakkers, slagers, kaasspecialisten en koks iedere dag klaarstaan om vanuit de verschillende wereldkeukens verse maaltijden te bereiden. Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland opent op dinsdag 4 oktober 2022 haar deuren. De huidige winkel aan de Emmastraat zal dan haar deuren sluiten.