Spaar voor handige glazen schalen!

Pyrex actiepagina header desktop

Haal meer uit uw zomer en spaar bij Jumbo voor multifunctionele schalen. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt u een zegel, waarmee u spaart voor glazen Pyrex-schalen. Super handig voor onderweg, om eten in te vriezen, een heerlijke ovenschotel te maken of om uw eten te serveren tijdens een etentje met vrienden of familie. Is uw spaarkaart vol? Lever de volle spaarkaart in en ga voor een schaal naar keuze!

Iets lekkers mee voor onderweg?

Of je nu gaat picknicken in het park, een lange autorit voor de boeg hebt of een dagje met het gezin naar het pretpark gaat: etenswaren neem je gemakkelijk mee in deze handige schalen. Luchtvrij af te dekken met een deksel, dus je eten blijft ook nog eens extra lang vers. Ontdek het gemak en spaar mee! 

Te veel gekookt?

Geen probleem! Doe de restjes van het avondeten in een schaal, sluit deze af met de deksel en doe deze vervolgens in de vriezer. Zo kun je op een later moment nog een keer van dit heerlijke eten genieten! 

Een heerlijke ovenschotel maken?

Wil je een lekkere ovenschotel of lasagne maken? Ook daar kun je de schalen prima voor gebruiken! De schalen zijn namelijk geschikt voor de oven. Sluit de schaal na het eten af met de deksel en bewaar het laatste beetje in de koelkast om dit morgen nog op te eten.

Looptijd actie: woensdag 28 juni tot en met dinsdag 5 september 2017. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt u een schalenzegel. Bij enkele producten worden extra zegels verstrekt. Vijftien schalenzegels betekent een volle spaarkaart. Bij een volle spaarkaart en een bijbetaling van € 1,99 - € 4,99, afhankelijk van de schaal, ontvangt u één van de acht schalen. Volle spaarkaarten kunnen tot en met dinsdag 19 september 2017 in de winkel worden verzilverd.