Slijterij aanbieding: Licor 43 & Licor 43 Orochata

licor43

Tot en met dinsdag 21 februari betaalt u in de aanbieding in de slijterij voor een fles Licor 43 of Licor 43 Orochata van 0,7 liter geen €18,39 maar €15,99!

Licor 43 is de Spaanse likeur met 43 geheime ingrediënten die samen een unieke smaak opleveren. Onder meer het sap van citrus en andere vruchten en extracten van aromatische planten, zoals vanille, geven de Spaanse likeur haar ondefinieerbare geur en smaak. Tot op de dag van vandaag kent niemand het eeuwenoude recept en wordt de likeur uitsluitend in het Spaanse Cartagena geproduceerd. Het eigenzinnige karakter maakt Licor 43 heerlijk om puur te drinken of om mee te variëren, in een frisse mix of verrassende cocktail.

Licor 43 Orochata is geïnspireerd op het traditionele Horchata recept uit de omgeving van Valencia. Licor 43 Orochata heeft een plantaardige basis waardoor het een lichte likeur is. Deze zijdezachte Spaanse likeur bevat Licor 43 Original en heeft een verfijnde en zoete Mediterrane smaak met tonen van aardamandel, kaneel en citrus. Perfect serve: zorg dat de fles Licor 43 Orochata gekoeld is. Vul een glas met ijsblokjes. Schud de fles en schenk de Licor 43 Orochata over de ijsblokjes heen.

Let op: vestigingen Naaldwijk en Oud-Beijerland beschikken over een slijterij.