Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Sintspiratie: hartige sintstafjes
donderdag 3 december 2020
Ingrediënten voor 4 personen
270 g
bladerdeeg (rol)
1
ei
75 g
geraspte jong belegen kaas
2 el
sesamzaad
2
bakplaten bekleed met bakpapier
1
taartrooster
Bereidingswijze
Laat het deeg uit de koelkast 10 min. rusten.
Verwarm de oven voor tot 200 ?C. Rol het deeg uit. Klop het ei los en bestrijk er het deeg dun mee.
Snijd het deeg in de breedte in 16 repen van 2½ cm. Bestrooi met de kaas.
Draai elke reep tot een spiraal en leg in de vorm van een staf op de bakplaten. Bestrijk ze dun met de rest van het ei en bestrooi met het sesamzaad.
Bak de kaasstengels in de voorverwarmde oven in 10 min. gaar. Laat ze op het rooster afkoelen.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
90
Koolhydraten (G)
6
Eiwitten (G)
3
Vet (G)
6
Terug naar overzicht