Recept: wraps met vis en mangosalsa

viswraps

Ingrediënten

1 paprikamix (3 stuks)
1 bos bosuitjes
2 el zonnebloemolie
1 el Indiase curry madras (potje à 75 g)
310 g verse pangasiusfilet
1 mango
1 rode peper
1 citroen
8 tortilla’s naturel
1 aluminiumfolie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 180 ?C. Snijd de paprika’s reepjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Verhit 2 el olie in een hapjespan. Bak de paprika met drie kwart van de bosui en Indiase curry madras 5 min. Snijd de vis in blokjes van 2 cm. Voeg toe en bak in 8 min. al omscheppend gaar.
  2. Schil intussen de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit, snijd in kleine blokjes en doe in een kom. Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes met de zaadlijsten, snijd het vruchtvlees fijn en voeg toe. Voeg de rest van de bosui toe. Pers er de helft van de citroen over uit. Schep alles goed om en breng op smaak.
  3. Verpak alle tortilla’s in een stuk aluminiumfolie en verwarm 5 min. in de oven.
  4. Verdeel de vis met de groenten over de wraps, leg op een grote schaal en serveer met de salsa.

Voedingswaarden

  per portie
Energie (Kcal) 435
Koolhydraten (G) 58
Eiwitten (G) 22
Vet (G) 11