Recept: Wrap met vissticks

wraps met visstick

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Wrap met vissticks op tafel.

  1. Pers de citroen uit. Hak de koriander fijn en meng met de yoghurt. Breng op smaak.
  2. Meng de kool met de helft van het citroensap en de ahornsiroop. Breng op smaak.
  3. Verwijder de schil en pit van de avocado’s en snijd het vruchtvlees in plakjes. Boen de appel schoon, snijd hem in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd in partjes. Meng de appel en avocado met de rest van het citroensap.
  4. Bereid de vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peper in dunne ringetjes. Knip de tuinkers. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk met de korianderyoghurt.
  5. Verdeel er de kool, avocado, appel en vissticks over. Bestrooi met de rode peper en tuinkers en vouw dicht.

Tip! Serveer met een lekkere, frisse salade.

Voedingswaarde per portie

Voedingswaarde per portie Eenheid
Energie 744 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwitten 24 g
Vet 36 g