Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Recept: wentelteefjes met warme kersen in kaneelsiroop
dinsdag 30 maart 2021
Ingrediënten 4 pers.
250 g
zoete kersen (diepvries, 1 doosje)
3 el
suiker
1
dun kaneelstokje
1
ei
8 g
vanillesuiker (1 zakje)
200 ml
melk
3 el
zonnebloemolie
4 plakken
luxe feeststol (kerstassortiment)
1
poedersuiker naar smaak
Bereidingswijze
Breng de kersen met de suiker, het kaneelstokje en 50 ml water tegen de kook. Laat ze 5 min. zachtjes koken zodat de siroop iets inkookt.
Klop intussen in een diep bord het ei los met de vanillesuiker en melk.
Verhit in een koekenpan de olie. Week de plakken stol een voor een in het eimengsel en leg in de pan. Bak de wentelteefjes in 2-3 min. per kant goudbruin en gaar.
Leg de wentelteefjes op een schaal en bestrooi ze met poedersuiker. Serveer de warme kersen in kaneelsiroop er apart bij.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
347
Koolhydraten (G)
50
Eiwitten (G)
7
Vet (G)
13
Terug naar overzicht