Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Recept: spaghetti met kaassaus en champignons
dinsdag 20 oktober 2020
Ingrediënten
2 tenen
knoflook
400 g
kastanjechampignons
45 g
roomboter
300 g
spaghetti
30 g
bloem
300 ml
halfvolle melk
150 g
Tex-Mex geraspte kaas
400 g
courgette spaghetti
Bereidingswijze
Snijd de knoflook fijn. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit 15 g boter in een koekenpan en bak de champignons 10 min. Voeg na 5 min. de knoflook toe en bak nog 5 min.
Breng intussen een pan water aan de kook en kook de spaghetti in 8 min. gaar. Verhit de rest van de boter in een steelpan. Voeg de bloem toe en gaar al roerend 3 min. Schenk er al roerend de melk bij en roer glad. Voeg in delen de kaas toe en laat al roerend smelten. Breng op smaak met peper.
Voeg na 7 min. de courgette spaghetti toe aan de spaghetti en kook nog 1 min. Giet de spaghetti af, laat uitlekken en doe terug in de pan. Schenk er de kaassaus bij en schep om.
Verdeel de pasta over 4 borden en schep er de gebakken champignons op.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
580
Koolhydraten (G)
67
Eiwitten (G)
26
Vet (G)
22
Terug naar overzicht