Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Nieuws & acties
Koornneef's Specials
Bestellen
Over ons
Jumbo's 7 Zekerheden
Werken bij
MVO
10 toppunten
Erkend leerbedrijf
Werken bij
menu
Home
Nieuws & Acties
Recept: spaghetti met kaassaus en champignons
Recept: spaghetti met kaassaus en champignons
Naaldwijk
Wateringen
Oud-Beijerland
Kwintsheul
dinsdag 20 oktober 2020
Ingrediënten
2 tenen
knoflook
400 g
kastanjechampignons
45 g
roomboter
300 g
spaghetti
30 g
bloem
300 ml
halfvolle melk
150 g
Tex-Mex geraspte kaas
400 g
courgette spaghetti
Bereidingswijze
Snijd de knoflook fijn. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit 15 g boter in een koekenpan en bak de champignons 10 min. Voeg na 5 min. de knoflook toe en bak nog 5 min.
Breng intussen een pan water aan de kook en kook de spaghetti in 8 min. gaar. Verhit de rest van de boter in een steelpan. Voeg de bloem toe en gaar al roerend 3 min. Schenk er al roerend de melk bij en roer glad. Voeg in delen de kaas toe en laat al roerend smelten. Breng op smaak met peper.
Voeg na 7 min. de courgette spaghetti toe aan de spaghetti en kook nog 1 min. Giet de spaghetti af, laat uitlekken en doe terug in de pan. Schenk er de kaassaus bij en schep om.
Verdeel de pasta over 4 borden en schep er de gebakken champignons op.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
580
Koolhydraten (G)
67
Eiwitten (G)
26
Vet (G)
22