Recept: Spaghetti met champignon roerbakmix, spinazie en gehaktballetjes

spaghetti

  • 250 g mager rundergehakt

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spaghetti met champignon roerbakmix, spinazie en gehaktballetjes op tafel.

  1. Maak balletjes ter grootte van een walnoot van het gehakt.
  2. Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de gehaktballetjes in ongeveer 10 minuten rondom bruin en gaar.
  3. Kook intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de roerbakmix en de spinazie aan het gehakt toe en bak 5 min. mee.
  4. Giet de pasta af en meng met de pesto, groenten en gehaktballetjes.
  5. Serveer de pasta in diepe borden en breng op smaak met versgemalen peper.

 

Voedingswaarde per portie

Voedingswaarde per portie Eenheid
Energie 614 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwitten 26 g
Vet 30 g