Recept: regenboogpizza

regenboogpizza

Ingrediënten 4 pers.

400 g Tante Fanny vers pizzadeeg
1 kleine rode ui
0,5 groene paprika
0,5 rode paprika
150 g maïskorrels
200 g gekruide pizzasaus
100 g geraspte mozzarella
200 g kidneybonen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Snijd de ui in dunne ringen en de ½ groene en de ½ rode paprika in reepjes. Snijd de cherrytomaatjes in kwarten. Laat de maïskorrels uitlekken.
  2. Rol het deeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Bestrijk het deeg met de pizzasaus en bestrooi met de geraspte mozzarella. Laat daarbij rondom 1 cm deeg aan de rand vrij.
  3. Doe de kidneybonen in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Verdeel de bonen, ui, paprika, maïskorrels en tomaat in banen over het deeg.
  4. Bak de pizza in 25 min. onder in de oven gaar.

Voedingswaarden

  per portie
Energie (Kcal) 453
Koolhydraten (G) 66
Eiwitten (G) 19
Vet (G) 11