Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Recept: regenboogpizza
dinsdag 1 december 2020
Ingrediënten 4 pers.
400 g
Tante Fanny vers pizzadeeg
1
kleine rode ui
0,5
groene paprika
0,5
rode paprika
150 g
maïskorrels
200 g
gekruide pizzasaus
100 g
geraspte mozzarella
200 g
kidneybonen
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Snijd de ui in dunne ringen en de ½ groene en de ½ rode paprika in reepjes. Snijd de cherrytomaatjes in kwarten. Laat de maïskorrels uitlekken.
Rol het deeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Bestrijk het deeg met de pizzasaus en bestrooi met de geraspte mozzarella. Laat daarbij rondom 1 cm deeg aan de rand vrij.
Doe de kidneybonen in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Verdeel de bonen, ui, paprika, maïskorrels en tomaat in banen over het deeg.
Bak de pizza in 25 min. onder in de oven gaar.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
453
Koolhydraten (G)
66
Eiwitten (G)
19
Vet (G)
11
Terug naar overzicht