Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Recept: regenboog pastasalade
dinsdag 14 juli 2020
Ingrediënten
1
komkommer
1
paprikamix (3 stuks)
5
trostomaten
150 g
oude kaas
300 g
fusilli
2
avocado’s eetrijp
1 el
(extra vierge) olijfolie
0,5
citroen
1
staafmixer met hoge maatbeker
Bereidingswijze
Breng voor de pasta een pan met water aan de kook.
Halveer de komkommer, schraap er met een lepel de zaadlijsten uit en snijd het vruchtvlees in blokjes van een 0,5 bij een 0,5 cm. Maak de paprika’s schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes van een 0,5 bij een 0,5 cm. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes van een 0,5 bij een 0,5 cm. Snijd de kaas in blokjes van een 0,5 bij een 0,5 cm. Schep alles in een ruime kom.
Kook intussen de fusilli in 8 min. beetgaar.
Halveer de avocado’s, verwijder de pit, schep het vruchtvlees uit de schil en doe in de hoge maatbeker. Pers er de halve citroen boven uit, voeg 50-100 ml van het kookvocht van de pasta toe en pureer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en 1 el (extra vierge) olijfolie.
Giet de pasta af. Schep om met de komkommer, kaas, paprika en tomaat. Verdeel over een ruime schaal en besprenkel met de avocadosaus.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
656
Koolhydraten (G)
65
Eiwitten (G)
22
Vet (G)
32
Terug naar overzicht