Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Recept: pittige picanha van de BBQ met cherrytomatensalsa
dinsdag 19 mei 2020
Ingrediënten
200 g
tros-cherrytomaten
1
sjalot
1
rode peper
8 takjes
koriander
1
limoen
600 g
picanha's (schaal à 300 g)
2 el
olijfolie
1 teen
knoflook
1 tl
mild paprikapoeder
1 snufje
peper
1
barbecue
4
barbecuespiesen
Bereidingswijze
Steek de barbecue aan. Meng de tomaten met de sjalot, rode peper, koriander en het limoensap. Breng de salsa op smaak met peper.
Halveer de picanha’s. Prik het vlees per 2 stuks aan 2 barbecuespiesen zodat ze makkelijk te keren zijn. Meng de olijfolie met de knoflook, het paprikapoeder en peper naar smaak. Bestrijk het vlees met de marinade.
Rooster het vlees op een hete barbecue in 3-4 min. per kant bruin en vanbinnen rood of naar wens rosé. Leg op een schaal en serveer met de tomatensalsa.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
222
Koolhydraten (G)
2
Eiwitten (G)
35
Vet (G)
8
Terug naar overzicht