Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Recept: Marokkaanse pompoensoep met mager rundergehakt
donderdag 29 oktober 2020
Ingrediënten 4 personen
1
soeppakket pompoensoep
1 el
olijfolie
2 el
Marokkaanse ras el hanout
400 ml
kokosmelk (blik)
350 g
mager rundergehakt
1
ei
400 g
kikkererwten (blik)
15 g
platte peterselie
Bereidingswijze
Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar vervang de kerrie door 1 el ras el hanout en 400 ml van het water door de kokosmelk. Laat als je van pittig houdt de zaadjes in de peper zitten.
Meng intussen het gehakt met de rest van de ras el hanout en het ei. Breng op smaak. Maak kleine balletjes van het gehakt. Spoel de kikkererwten af onder koud stromend water.
Pureer de soep met een staafmixer en voeg de soepballetjes en kikkererwten toe. Verwarm nog 5 min. op laag vuur. Breng op smaak.
Hak de peterselie fijn en strooi over de soep.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
561
Koolhydraten (G)
26
Eiwitten (G)
27
Vet (G)
37
Terug naar overzicht