Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Recept: farfalle met spruiten en spek
dinsdag 19 januari 2021
Ingrediënten 4 personen
250 g
champignons
2 el
olijfolie
350 g
geschoonde spruiten
50 g
ontbijtspek droog gezouten (pakje à ca. 100 g)
2 tenen
knoflook
300 g
farfalle
100 g
oude kaas (stuk)
200 ml
kookroom 20% vet
1
rasp
Bereidingswijze
Snijd de champignons in vieren. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons in 15 min. gaar. Halveer intussen de spruiten. Snijd het spek in reepjes. Voeg de spruiten en het spek toe en bak 10 min. mee. Snijd de knoflook fijn en bak de laatste 3 min. mee.
Kook intussen de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rasp de kaas grof.
Schenk de room bij de spruiten en verwarm 1 min. Giet de farfalle af, voeg toe en schep door de spruiten. Voeg de kaas toe en laat al roerend smelten. Schep de pasta op 4 borden.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
590
Koolhydraten (G)
60
Eiwitten (G)
21
Vet (G)
28
Terug naar overzicht