Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Nieuws & acties
Koornneef's Specials
Bestellen
Over ons
Jumbo's 7 Zekerheden
Werken bij
MVO
10 toppunten
Erkend leerbedrijf
Werken bij
menu
Home
Nieuws & Acties
Recept: farfalle met spruiten en spek
Recept: farfalle met spruiten en spek
Naaldwijk
Wateringen
Oud-Beijerland
Kwintsheul
dinsdag 19 januari 2021
Ingrediënten 4 personen
250 g
champignons
2 el
olijfolie
350 g
geschoonde spruiten
50 g
ontbijtspek droog gezouten (pakje à ca. 100 g)
2 tenen
knoflook
300 g
farfalle
100 g
oude kaas (stuk)
200 ml
kookroom 20% vet
1
rasp
Bereidingswijze
Snijd de champignons in vieren. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons in 15 min. gaar. Halveer intussen de spruiten. Snijd het spek in reepjes. Voeg de spruiten en het spek toe en bak 10 min. mee. Snijd de knoflook fijn en bak de laatste 3 min. mee.
Kook intussen de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rasp de kaas grof.
Schenk de room bij de spruiten en verwarm 1 min. Giet de farfalle af, voeg toe en schep door de spruiten. Voeg de kaas toe en laat al roerend smelten. Schep de pasta op 4 borden.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
590
Koolhydraten (G)
60
Eiwitten (G)
21
Vet (G)
28