Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Recept: entrecote met groene asperges
dinsdag 16 juni 2020
Ingrediënten
20 g
pijnboompitten
4
entrecotes
3 el
olijfolie
500 g
groene asperges
20 g
biologische rucola
1 el
crema balsamico
30 g
Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Breng een laagje water in een ruime pan aan de kook voor de asperges.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan ca. 4 min. tot ze beginnen te kleuren en te geuren. Laat afkoelen op een bord.
Bestrijk de entrecotes met 1 el olie en bestrooi met wat zout. Verhit een grillpan en gril de entrecotes in 4-5 min. medium-rare, of langer tot de gewenste garing. Keer regelmatig. Neem het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten onder een deksel of een stukje aluminiumfolie.
Snijd intussen de houtachtige onderkant (ca. 3 cm) van de asperges. Kook ze in 3-4 min. beetgaar en giet af.
Snijd de entrecotes schuin in plakken van 1 cm dik en leg op 4 borden. Verdeel er de asperges, pijnboompitten en rucola over. Besprenkel met de crema balsamico en de resterende olijfolie. Schaaf er de kaas over.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
597
Koolhydraten (G)
6
Eiwitten (G)
68
Vet (G)
33
Terug naar overzicht