Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Recept: courgetterolletjes met roomkaas en tagliatelle
donderdag 9 juli 2020
Ingrediënten
185 g
Paturain Cuisine knoflook & fijne kruiden
2
rode uien
700 g
passata rustica
2
courgettes
100 g
kipfilet
75 g
Parmezaanse kaas
500 g
tagliatelle
2 takjes
basilicum
1
ovenschaal (20 x 30 cm)
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 180 ºC. Snipper de uien, doe in de ovenschaal en meng met de passata en 2 el Paturain Cuisine.
Snijd of schaaf de courgettes in de lengte in plakken van 2 mm dik. Snijd de plakjes kipfilet in 3 repen.
Besmeer de plakken courgette met de rest van de Paturain. Verdeel er de kipfilet over en rol op.
Zet de rolletjes rechtop in de saus. Rasp de kaas erover en zet de schaal 20 min. in de oven.
Bereid intussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de pasta op 4 borden. Verdeel er de courgetterolletjes met tomatensaus over. Bestrooi met de basilicumblaadjes.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
684
Koolhydraten (G)
83
Eiwitten (G)
34
Vet (G)
22
Terug naar overzicht