Recept: courgetterolletjes met roomkaas en tagliatelle

Ingrediënten

185 g Paturain Cuisine knoflook & fijne kruiden
2 rode uien
700 g passata rustica
2 courgettes
100 g kipfilet
75 g Parmezaanse kaas
500 g tagliatelle
2 takjes basilicum
1 ovenschaal (20 x 30 cm)

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 180 ºC. Snipper de uien, doe in de ovenschaal en meng met de passata en 2 el Paturain Cuisine.
  2. Snijd of schaaf de courgettes in de lengte in plakken van 2 mm dik. Snijd de plakjes kipfilet in 3 repen.
  3. Besmeer de plakken courgette met de rest van de Paturain. Verdeel er de kipfilet over en rol op.
  4. Zet de rolletjes rechtop in de saus. Rasp de kaas erover en zet de schaal 20 min. in de oven.
  5. Bereid intussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Schep de pasta op 4 borden. Verdeel er de courgetterolletjes met tomatensaus over. Bestrooi met de basilicumblaadjes.

Voedingswaarden

  per portie
Energie (Kcal) 684
Koolhydraten (G) 83
Eiwitten (G) 34
Vet (G) 22