Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Recept: caesarsalade met toppings
donderdag 6 augustus 2020
Ingrediënten
4
eieren
300 g
sperziebonen
2 el
olijfolie
250 g
gerookte spekreepjes (1 pak)
4
mini-sla romaine (2 zakken à 2 stuks)
2
uien
75 ml
caesardressing
1 snufje
peper
Bereidingswijze
Kook de eieren in 7 min. hard. Kook de sperziebonen in 5-6 min. knapperig gaar.
Verhit intussen in een koekenpan de olie en bak de spekreepjes in 5 min. knapperig uit. Haal de slablaadjes van de kropjes los. Was en droog de sla. Pel de eieren en snijd ze in partjes.
Verdeel de slablaadjes met de sperziebonen, uienringen, spekreepjes en partjes ei over 4 borden.
Besprenkel de salades met de dressing en bestrooi met peper naar smaak.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
428
Koolhydraten (G)
10
Eiwitten (G)
22
Vet (G)
32
Tip
Serveer de salade met stokbrood en eventueel croutons, olijven, soepstengels en geraspte Parmezaanse kaas.
Terug naar overzicht