Recept: broodje barbecueworst met ei en bacon

Ingrediënten

4 el barbecueworsten naturel
100 g bacon (vleeswaren)
1 el olijfolie
4 eieren
2 cocktail-trostomaten
4 Goudeerlijk bruine bollen
12 blaadjes botersla
4 plakjes cheddar (kaas)
1 barbecue

 

Bereidingswijze

  1. Steek de barbecue aan. Gril de worsten in 10 min. gaar.
  2. Schuif de worsten naar een koele kant van de barbecue en gril de bacon in 4 min. krokant. Neem de bacon en de worstjes van de barbecue.
  3. Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en bak 4 spiegeleieren. Snijd intussen de tomaten in schijfjes en snijd de broodjes open. Beleg de onderste helften van de broodjes met de sla, tomaat en kaas.
  4. Halveer de saucijzen en leg ze met het ei en de bacon op de broodjes. Leg de bovenste helften erbovenop.

 

Voedingswaarden

  per portie
Energie (Kcal) 589
Koolhydraten (G) 26
Eiwitten (G) 32
Vet (G) 39