Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Recept: beenham met roasted potatoes en snijbonen
donderdag 1 oktober 2020
Ingrediënten
800 g
roasted potatoes
80 g
roomboter
2 tenen
knoflook
20 g
bieslook
580 g
beenham
1 el
olijfolie
1
sjalot
600 g
gesneden snijbonen
0,5
runderbouillonblokje
1
bakpapier
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 220 ?C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel er de roasted potatoes over en bak in 30 min. krokant in de oven.
Doe 50 g boter in een kom. Snijd 1 teen knoflook zo fijn mogelijk en voeg toe. Snijd de bieslook fijn en schep de helft door de boter en knoflook. Breng op smaak. Schep de boter op een stuk vershoudfolie en rol met behulp van de folie tot een worstje. Leg in de vriezer tot gebruik.
Snijd de beenham horizontaal door zodat je 2 dunnere stukken hebt. Verhit 15 g boter in een koekenpan, voeg 1 el olijfolie toe en braad de beenham in 12-15 min. gaar.
Snipper de sjalot. Snijd de rest van de knoflook fijn. Smelt de rest van de boter in een hapjespan en fruit de sjalot met de knoflook. Voeg de snijbonen toe. Verkruimel er het bouillonblokje boven en schenk er 200 ml water bij. Stoof zonder deksel in 10 min. gaar. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper.
Haal de aardappelen uit de oven en verdeel over 4 borden. Schep er de snijbonen bij. Snijd de beenham in dunne plakjes en leg op de borden. Haal de kruidenboter uit de vriezer, snijd in plakjes en leg op de beenham.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
534
Koolhydraten (G)
41
Eiwitten (G)
34
Vet (G)
24
Terug naar overzicht