Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Paasinspiratie: knapperige croissantjes met rauwe ham en feta
vrijdag 10 april 2020
Ingrediënten
150 g
julienne wortel
3 el
bieslook
65 g
fetakaas
1
rol croissantdeeg
6 plakjes
gerookte rauwe ham
1
ei
1
bakplaat
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 180 ºC.
Doe de wortel en de bieslook in een kom. Verkruimel de fetakaas erboven en schep alles door elkaar.
Rol het croissantdeeg volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking uit. Snijd het deeg los in punten. Leg een plakje ham op elke punt deeg en verdeel een beetje van het wortel-fetamengsel over de ham.
Rol het croissantdeeg van de brede kant op naar het puntje. Leg de croissantjes op de bakplaat.
Bestrijk de bovenkant van de croissants met ei. Strooi nog wat overgebleven wortel-fetamengsel over de croissantjes.
Bak de croissantjes in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
Terug naar overzicht