Recept: Kipfajita wraps
- 350 g vegetarische kipstukjes
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Kipfajita-wraps op tafel.
- Halveer de tomaten en snijd de sla in reepjes.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de vegetarische kipstukjes op middelhoog vuur ca. 5 min. Voeg de seasoningmix en 2 el water toe en verwarm op laag vuur nog 2 min.
- Prak het vruchtvlees van de avocado’s in een bakje en meng er de dipmix guacamole door.
- Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de wraps met guacamole en verdeel er de kipstukjes, wat sla, tomaatjes en salsa over.
- Rol de wraps op. Serveer met de rest van de sla en tomaatjes.
Tip! Maak als extra topping ingelegde rode uien. Snipper 1 rode ui en meng met 100 ml wittewijnazijn en 2 el suiker.
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde per portie | Eenheid |
---|---|
Energie | 614 kcal |
Koolhydraten | 56 g |
Eiwitten | 28 g |
Vet | 28 g |