Jumbo Koornneef opent vestiging in Kwintsheul

elke dag beter

KWINTSHEUL - De inwoners van Kwintsheul kunnen medio mei 2018 weer boodschappen doen in hun dorp. In het nieuwe pand aan de Raaphorst opent de vierde vestiging van Jumbo Koornneef haar deuren. De Westlandse supermarktketen is verheugd om de Heulenaren binnenkort te kunnen voorzien van hun dagelijkse boodschappen. In de nieuwe supermarkt komt ook een geldautomaat, zodat in Kwintsheul weer contant geld opgenomen kan worden.  

Jumbo Koornneef en Jumbo Supermarkten hebben deze week overeenstemming bereikt over de exploitatie van de supermarkt in Kwintsheul. Deze overeenstemming maakt een einde aan de lange onzekerheid over de exploitant. Jumbo Koornneef heeft 20 weken nodig om het pand gereed te maken voor opening. In deze periode worden de operationele processen op gang gebracht. Het pand wordt van binnen verder afgewerkt, de assortimentsgroepen worden bepaald, de winkelinventaris en schappen worden geplaatst en het personeel wordt klaargestoomd.  

Jumbo Koornneef

Jumbo Koornneef is sinds 2016 gevestigd in Naaldwijk, Wateringen en Oud-Beijerland. De supermarkt staat bekend om haar hoge serviceniveau, lokale invulling van het assortiment en de lokale acties. In de winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. De winkels zijn uitgerust met een Pick Up Point waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen. Jumbo Koornneef bezorgt boodschappen aan huis, ook nu in Kwintsheul. De Heulenaren kunnen eenvoudig bestellen via  jumbo.com of de Jumbo app.

Toekomst

Jumbo Koornneef heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Met de overstap van Albert Heijn naar Jumbo is een groeistrategie ingezet. Het openen van de vierde vestiging past binnen deze strategie. Het bedrijf heeft de ambitie om binnen vijf jaar twee Jumbo foodmarkten en meerdere Jumbo supermarkten te exploiteren. Het aantal medewerkers groeit hiermee naar 1.250.