Jumbo Koornneef bezorgt boodschappen thuis in Oud Beijerland en directe omgeving

Thuisbezorgen01

Klant kan naast boodschappen ophalen bij Pick Up Point nu ook kiezen voor thuisbezorging

Jumbo Koornneef is gestart met het thuisbezorgen van boodschappen in Oud-Beijerland en directe omgeving. Klanten kunnen bestellen via Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet. Vervolgens bezorgen medewerkers van de winkel de boodschappen bij de klanten, desgewenst tot in de keuken. Wie liever zijn online bestelling afhaalt, is welkom bij het Pick Up Point.

“We weten dat veel van onze klanten op verschillende manieren en momenten boodschappen willen doen. Vaak komen zij hier in de supermarkt, maar op sommige momenten kiezen zij er voor om hun boodschappen online te doen, bijvoorbeeld omdat er weinig tijd is of wanneer er veel producten nodig zijn voor een verjaardagfeestje of buurtbarbecue”, aldus Marieke Vijverberg, directeur supermarkten van Jumbo Koornneef. “We hadden al de mogelijkheid om boodschappen op te halen bij het Pick Up Point, maar nu gaan we ook thuisbezorgen. Zo bieden wij onze klanten maximale keuze om boodschappen te kunnen doen hoe, waar én wanneer zij willen.”

Vertrouwd gezicht

De supermarkt organiseert thuisbezorging vanuit de winkel. Een vertrouwd gezicht uit de winkel brengt de boodschappen bij de klant. Marieke Vijverberg legt uit: “Jumbo garandeert naast de laagste prijs en het grootste assortiment ook de beste service. De bezorging van boodschappen geven we dan ook niet zo maar uit handen. Onze collega’s zijn getraind in de 7 Zekerheden. Zo krijgen onze klanten ook aan huis de service die zij van Jumbo Koornneef gewend zijn.”

Thuisbezorgen

Wanneer klanten kiezen voor thuisbezorgen, hebben zij de keuze uit twee tijdsvakken van drie uur, in de ochtend of in de avond. Bij het plaatsen van de bestelling kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uit gaat.

Boodschappen bestellen? www.jumbo.com of via de Jumbo app