Gratis waardecheque van Irma Mode/Irma Kids bij besteding vanaf €25,00!

irma

Vanaf maandag 16 oktober tot en met zondag 29 oktober ontvangt u bij besteding vanaf €25,00 aan boodschappen een waardecheque ter waarde van €25,00. Deze bon is in te leveren bij besteding van €100,00 bij Irma Mode in Naaldwijk en Irma Kids in Naaldwijk en Wateringen!

Irma Mode staat in het Westland ook wel bekend als: ‘De modebelevenis van het Westland’. Bij Irma Mode hangt een unieke outfit klaar voor elke gelegenheid. Uw outfit kunt u compleet maken met een prachtige collectie tassen, schoenen en verdere accessoires. Elke modebewuste vrouw kan hier opgaan in een uitgebreide combinatie van merken. Denk hierbij aan het hippe merk NIKKIE, het exclusieve merk Liu Jo en het mooie, Nederlandse merk Expresso. Bij Irma Mode staat de klant op nummer één. U kan in alle rust advies op maat krijgen van enthousiaste en oprechte stylistes. De stylistes van Irma Mode helpen u graag bij het vinden van een passende outfit. De outfit kan variëren van een dagelijkse outfit tot een outfit voor een speciale of zakelijke gelegenheid.

Irma Kids is gevestigd in Naaldwijk en Wateringen. Irma zelf is met haar vier kinderen een echte kenner op het gebied van kinderkleding. Irma Kids heeft een te gekke collectie aan kinderkleding vanaf maatje 56 tot en met maat 176. Je kunt dus van kleins af aan meegroeien met de kleding. Naast kleding heeft Irma Kids ook een hippe schoenencollectie, gave (school)tassen, stoere riemen en vrolijke sierraden. Irma Kids heeft een groot aanbod aan kindermerken. Denk hierbij aan het gave merk NIK&NIK, het stoere merk Vingino en het hippe merk Indian Blue