Geslaagde voorpremière Soof2

IMG 1834

Gisteren hebben we genoten van een geslaagde avond in WestlandTheater de Naald. We ontvingen 300 klanten voor de exclusieve voorpremière van Soof2. Bij een première hoort uiteraard een fotomomentje, bekijk de foto's op www.facebook.com/jumbokoornneef

Actie
Van maandag 14 november t/m zondag 27 november 2016 ontvingen klanten bij Jumbo Koornneef in Naaldwijk en Wateringen bij iedere € 20,- aan boodschappen een lot met unieke code. Door het lot te activeren op deze website, maakte de klant kans op twee kaartjes voor de exclusieve voorpremiere van Soof2.  

Film Soof2
Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?