Dinerbox sterrenchef Soenil Bahadoer - bestel 'm online!

dinerbox a

Ben jij van plan om met Pasen een culinair 3 gangen menu op tafel te zetten? Soenil heeft het je gemakkelijk gemaakt met deze heerlijke dinerboxen. Zet met behulp van de tips van sterrenchef Soenil Bahadoer een heerlijk sterrenchef waardig 3 gangen diner voor 2 personen op tafel!

We hebben 2 verschillende boxen verkrijgbaar (€30,00 en €35,00). Ze zijn dit weekend vanaf 11.00 uur af te halen in onze winkel (op = op). Wil je zeker zijn van een box? Je kunt ‘m tot donderdag 12.00 uur ’s middags bestellen voor ophalen op vrijdag 2 of zaterdag 3 april via service@jumbokoornneef.nl. Geef in je bestelling even aan welke box (A of B) je graag zou willen, in welke vestiging je de box wilt ophalen en op welke dag (vrijdag of zaterdag)!

Box A  (2 personen) - €30,00
Voorgerecht: Indische makreel met paksoi, venkel, een vleugje kerrie en Vadouvan dressing.
Hoofdgerecht: Teriyaki kippendijfilet, rijst met citroenblad en sereh en verder Indische boontjes met taugé en een beetje sambal.
Nagerecht: Appel ananas tulp, vijf spices met gemarineerde ananas (ijs zelf toevoegen).

Scan de QR-code voor de bereiding van de gerechten!

Box B (2 personen) - €35,00
Voorgerecht: Tom Kha Kai met gemarineerde gamba en gemarineerde shiitake, met een dressing van kaffirolie.
Hoofdgerecht: Rendang van rundersukade, rijst met citroenblad en sereh aangevuld met gebrande witte kool afgelakt met kaffirolie en frisse atjar.
Nagerecht: Appel ananas tulp, vijf spices met gemarineerde ananas (ijs zelf toevoegen).

Scan de QR-code voor de bereiding van de gerechten!