Recept: Bruschetta met magor en gegrilde nectarine

Recipe 504466 01 560x560

Deze bruschetta's met mascarpone-gorgonzola en gegrilde nectarine zijn makkelijk en snel te maken en zijn geweldige smaakbommetjes. En vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 3 el olijfolie extra vierge
  • 1 barbecue

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Bruschetta met magor en gegrilde nectarine op tafel.

  1. Steek de barbecue aan. Halveer de nectarines, verwijder de pit en snijd de vruchten in partjes. Bestrijk de partjes dun met de olijfolie.
  2. Gril de sneetjes (onafgebakken) brood op de hete barbecue in 1-2 min. per kant goudbruin en knapperig. Gril ook de partjes nectarine in 1 min. per kant op de barbecue, tot ze mooie grillstrepen hebben.
  3. Halveer het knoflookteentje. Leg het brood op een schaal en wrijf de bovenkant stevig in met het snijvlak van de knoflook (= bruschette).
  4. Verdeel de magor over de bruschette. Leg de gegrilde nectarine op de kaas. Besprenkel met de olijfolie extra vierge en bestrooi met de basilicumblaadjes.

Voedingswaarde per portie

Voedingswaarde per portie Eenheid
Energie 362 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwitten 9 g
Vet 26 g