Jumbo Koornneef Oud-Beijerland wordt in volledig nieuw jasje gestoken

verbouwen obl

De Jumbo Koornneef winkel aan het Koninginneplein 17 in Oud-Beijerland krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide maaltijden en gebak. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sluit op zaterdag 14 september om 17.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 2 oktober kunnen inwoners van de Hoeksche Waard weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel. Het (tijdelijke) Pick Up Point en de bezorgservice blijven tijdens de verbouwing beschikbaar.

Feestelijke opening
Jumbo Koornneef laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo Koornneef de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met 5 oktober). Ondernemer Edward Koornneef vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks bijna 2.000 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo is er op de broodafdeling vers bereid gebak verkrijgbaar en beschikt de winkel over een notenbar met vers gebrande noten. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Tot slot beschikt de winkel over een ambachtelijke slager die heerlijke specialiteiten bereidt, zoals vers gegrilde kippen.

Uitgebreid lokaal assortiment
Bij Jumbo Koornneef hebben klanten bovendien de keuze uit een ruim assortiment lokale producten, ook wel bekend als Koornneef’s Specials. Op de broodafdeling wordt onder andere Westlands krachtbrood, gebak en ambachtelijke chocolaatjes verkocht van Bakkerij van den Berg uit Maasdijk. Op de slagerijafdeling verkoopt Jumbo Koornneef ambachtelijke vleeswaren, vlees en verse salades van ZWAARD slagerij & traiteur uit De Lier. Daarnaast verkoopt Jumbo Koornneef onder andere heerlijk banket, brood, quiches en verse pasta’s van Landwaart Culinair uit Maartensdijk. Overige voorbeelden van Koornneef’s Specials zijn: stroopwafels van Markus, verse vis van Fix Fisch, exoten van Nature’s Pride en zelfgemaakte salades, soepen en maaltijden van Kleer Delicatessen. Naast Koornneef’s Specials is er een uitgebreid La Place assortiment, met onder andere heerlijke bonbons. Meer informatie over het lokale assortiment is te vinden op: https://www.jumbokoornneef.nl/bijzonder-assortiment.

-------------------------------------------------- Einde persbericht -------------------------------------------------

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Nina Dekker, communicatie Jumbo Koornneef: nina@jumbokoornneef.nl