Join the family

De grootste superversmarkt van Den Haag opent begin oktober in Scheveningen!

Ontdek het grootste foodassortiment van Nederland. Geniet dagelijks van heerlijke, seizoensgebonden maaltijden, bereid door onze chef-koks en versspecialisten. Eet het in ons Foodcafé of neem het vers mee naar huis. Natuurlijk kun je er ook terecht voor je wekelijkse boodschappen. Bij Jumbo Foodmarkt Koornneef Aan de Haven heb je vanaf begin oktober alles onder één dak!

Wil jij werken bij de leukste werkgever uit de regio? Wij zijn voor onze Foodmarkt in Scheveningen op zoek naar collega’s om ons team te versterken! 

Jumbo Koornneef is een erkend leerbedrijf, ook voor een stage en een BBL leer/werkplek kan je bij ons solliciteren. Bekijk de vacatures en solliciteer al binnen 30 seconden.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's.

bekijk onze Vacatures en solliciteer in 30 seconden!

Medewerker Foodcafé

Gasten kunnen bij jou terecht voor heerlijke koffie en lekkernijen, zoals vers gebak. Je bent dan ook gastvrij . Verder zorg jij ervoor dat het Foodcafé er altijd netjes en gezellig uitziet!

Medewerker keuken

Is koken één van jouw passies? En is het bereiden van maaltijden zoals rijkbelegde broodjes, salades, verse pizza’s en pasta’s iets waar jij blij van wordt?  Jumbo Koornneef is op zoek na Collega Keuken.

Bloemist

Ben je creatief, een liefhebber van bloemen en planten en vind je het heerlijk om iedere dag bezig te zijn om de mooiste boeketten en bloemstukken te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Altijd leuke personeelsfeestjes

Bekijk de video's om meer over je toekomstige functie te weten!

hoe werkt solliciteren bij Jumbo Koornneef?

Welkom bij de Koornneef familie!

5. Tijd om afspraken te maken

Het laatste gesprek is een arbeidsvoorwaardengesprek, waarbij we jou vertellen hoe de komende periode eruit gaat zien voor jou.

4. Het tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek praten we verder.

3. Het eerste gesprek

In het eerste gesprek leren wij elkaar kennen.

2. we bellen je

Binnen enkele dagen zullen wij telefonisch contact met je opnemen.

1. wie ben jij?

Zodra je een leuke functie hebt gezien, kun je via onze website of via hr@jumbokoornneef.nl je interesse aan ons kenbaar maken.