Recept: Pastasalade met paprika en chipolata
Ingrediënten
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Pastasalade met paprika en chipolata op tafel.
- Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel koud en doe in een schaal.
- Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 7-8 min. gaar.
- Snijd de paprika’s in stukjes en halveer de tomaatjes. Voeg toe aan de pasta. Snijd de worstjes in stukjes van 1 cm en voeg ook toe.
- Doe de zilveruitjes bij de pasta. Doe voor de dressing 1-2 el inmaakvocht in een bakje en meng er de mayonaise en barbecuesaus door. Roer de dressing door de pastasalade. Pluk de basilicumblaadjes en meng door de salade.
Tip! Deze salade doet het ook goed bij een barbecue.
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde per portie | Eenheid |
---|---|
Energie | 579 kcal |
Koolhydraten | 61 g |
Eiwitten | 21 g |
Vet | 26 g |