Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Nieuws & acties
Koornneef's Specials
Bestellen
Over ons
Jumbo's 7 Zekerheden
Werken bij
MVO
10 toppunten
Erkend leerbedrijf
Werken bij
menu
Home
Nieuws & Acties
Recept: pasta pesto radicchio met witlof en walnoten
Recept: pasta pesto radicchio met witlof en walnoten
Naaldwijk
Wateringen
Oud-Beijerland
Kwintsheul
maandag 1 februari 2021
Ingrediënten 4 personen
2
potten Grand’Italia pasta pesto radicchio e speck (à 185 g)
400 g
penne
3 el
olijfolie
600 g
witlof
75 g
rucola
50 g
walnoten
1 snufje
peper
Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een koekenpan de olijfolie. Schep de witlof erdoor en bak in 6 min. beetgaar. Verwarm intussen in een steelpan de pastasaus zonder te laten koken.
Giet de pasta af en laat goed uitlekken. Meng de pastasaus en de pasta door de witlof en breng op smaak met peper.
Meng vlak voor het serveren de rucola erdoor en verdeel over 4 (diepe) borden. Bestrooi met de walnoten.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
892
Koolhydraten (G)
86
Eiwitten (G)
22
Vet (G)
50