Recept: pasta pesto radicchio met witlof en walnoten

Ingrediënten 4 personen

2 potten Grand’Italia pasta pesto radicchio e speck (à 185 g)
400 g penne
3 el olijfolie
600 g witlof
75 g rucola
50 g walnoten
1 snufje peper

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Schep de witlof erdoor en bak in 6 min. beetgaar. Verwarm intussen in een steelpan de pastasaus zonder te laten koken.
  3. Giet de pasta af en laat goed uitlekken. Meng de pastasaus en de pasta door de witlof en breng op smaak met peper.
  4. Meng vlak voor het serveren de rucola erdoor en verdeel over 4 (diepe) borden. Bestrooi met de walnoten.

Voedingswaarden

  per portie
Energie (Kcal) 892
Koolhydraten (G) 86
Eiwitten (G) 22
Vet (G) 50