Ga direct naar
de inhoud
.
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Vestigingen
Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland
Jumbo Koornneef Wateringen
Jumbo Koornneef Kwintsheul
Jumbo Koornneef Hoeksche Waard
Jumbo Koornneef Aan de Haven
Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands
Nieuws & Acties
Bestellen
Werken bij
Koornneef's Specials
Vers modules
Recept: Kaiserschmarrn
dinsdag 26 januari 2021
Ingrediënten 4 personen
4
eieren
4 el
suiker
125 g
bloem
125 ml
melk
75 g
rozijnen
50 g
roomboter
1
poedersuiker
3 el
frambozenjam
1
mixer
Bereidingswijze
Splits de eieren. Klop de eidooiers met de suiker romig. Zeef er de bloem boven. Schenk er de melk langzaam bij en klop tot een glad beslag.
Klop in een schone kom met schone gardes de eiwitten stevig. Spatel het eiwit met de rozijnen luchtig door het beslag.
Smelt in een koekenpan 25 g boter. Schenk de helft van het beslag in de pan. Bak de pannenkoek op middelhoog vuur tot het beslag net gestold is.
Keer de pannenkoek en bak ook de onderzijde 1-2 min. Snijd intussen met 2 spatels de koek in stukjes. Schep de kaiserschmarrn op een schaal en bak op dezelfde manier nog zo’n portie.
Bestrooi de kaiserschmarrn met poedersuiker en serveer met de frambozenjam.
Voedingswaarden
per portie
Energie (Kcal)
469
Koolhydraten (G)
65
Eiwitten (G)
13
Vet (G)
17
Terug naar overzicht