Hallo lekker lang winkelen!

klok

Jumbo Koornneef Oud-Beijerland is vanaf 3 februari langer open. Voortaan kunnen klanten in deze supermarkt van maandag tot en met zaterdag tot 22.00 uur terecht voor de dagelijkse boodschappen. Naast de dagelijkse boodschappen kunnen zij sinds kort profiteren van nieuwe modules die de supermarkt heeft toegevoegd.

De behoefte om de openingstijden te verruimen, leefden bij zowel de klanten als de supermarkt steeds meer. Ook bij Jumbo Koornneef, vertelt supermarktondernemer Edward Koornneef. ‘’We merkten hier dat het in de avond vaak nog ontzettend druk was. Klanten komen dan vlak voor sluitingstijd nog even boodschappen doen. Zeker met de lente en zomer in het vooruitzicht is dit een prima ontwikkeling. Verder is het vooral voor de klant prettig, die heeft nu meer tijd om de boodschappen te doen."

Naast de verruimde openingstijden, heeft de supermarkt op 30 januari diverse nieuwe modules toegevoegd. Klanten kunnen er nu terecht voor vers bereide sushi, warme pizza uit de steenoven, vers bereide salades en verse yoghurtjes met diverse toppings. Tijdens de verbouwing in het najaar van 2019 zijn er al unieke formules toegevoegd, zoals vers bereide maaltijden, een chocolaterie, vers bereid gebak, een olijvenbar en een eigen bloemist.