Samenwerking met WestlandTheater De Naald

Vol trots kondigden in september 2016 Koornneef Retailgroep en WestlandTheater De Naald aan de komende drie seizoenen een structurele samenwerking aan te gaan. De Koornneef Retailgroep verbindt hiermee zijn naam aan de Grote zaal van De Naald. Daarnaast spreken beide partijen de hoop uit elkaar de komende seizoenen te inspireren en te versterken. 

Directeur van De Naald Nico Baars is erg blij met deze nieuwe samenwerking en licht toe: “De Naald heeft jaarlijks meer dan honderdduizend bezoekers van jong tot oud en is hiermee een belangrijke ontmoetingsplaats in Westland. Met de nieuwe samenwerking met Koornneef Retailgroep kunnen we samen nog meer impuls geven aan De Naald als ontmoetingsplaats en er onder andere voor zorgen dat we het podium blíjven voor Westland.” De sponsoring wordt gebruikt ten behoeve van de theater- en filmprogrammering van De Naald, maar ook voor het bekostigen van speciale evenementen en activiteiten voor de Westlandse kunst- en cultuurgezelschappen en cultuureducatie voor leerlingen van de Westlandse scholen.

Edward Koornneef, directeur Koornneef Retailgroep, voegt hier enthousiast aan toe: “Met plezier dragen wij ons steentje bij aan cultureel Westland. Als retailgroep, bestaande uit Koornneef Supermarkten, Koornneef Werving & Selectie en Koornneef Vastgoed & Ontwikkeling, zijn wij al jaren nauw betrokken bij de Westlandse samenleving en sponsoren wij een groot aantal lokale verenigingen en initiatieven. Met deze structurele samenwerking kunnen Westlanders niet alleen blijven genieten van het grote aanbod van De Naald, maar kunnen we ook leuke acties organiseren voor onze medewerkers en klanten. Een partnership waar heel Westland van kan genieten. Mooier kan bijna niet.”

Ondertekening
In De Naald zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst. Koornneef: “In ons sponsorbeleid richten we ons op de Westlandse samenleving in de breedste zin. Wat betreft cultuur zochten we nog naar een partnership waarmee we een breed publiek bereiken. Dit hebben we gevonden in de samenwerking met De Naald en past hiermee uitstekend bij onze Westlandse betrokkenheid.”

Koornneef zaal
Donderdag 12 mei heeft De Naald de nieuwe theaterbrochure en het theaterprogramma van seizoen 2016-2017 tijdens een feestelijke Presentatieavond gepresenteerd. Tijdens deze avond zijn tevens de nieuwe zaaldeuren van het theater onthuld. De Grote zaal van De Naald is op 12 mei omgedoopt tot Koornneef zaal, voluit Koornneef Retailgroepzaal.