Koornneef's Specials

Schmidt Zeevis

Bij Jumbo Koornneef kun je naast verse producten van de lokale slager en bakker ook terecht voor verse vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam! Deze Koninklijke vistraiteur is een begrip in Nederland en wij zijn dan ook enthousiast om met Schmidt Zeevis samen te werken.

Gebo Gelato

We verkopen het ambachtelijke Italiaanse schepijs van Gebo Gelato! Zoals yoghurt amarene, strawberry cheesecake, citroen sorbet, pistache en straciatella! Je vindt de verschillende smaken in onze vriesvakken.

Huisgemaakte tapasschalen

Super handig, onze huisgemaakte tapasschalen! Ideaal voor bij de borrel.

Bottel bier

Heb jij onze nieuwe koeling met Bottel bier al zien staan in vestiging Naaldwijk, Wateringen en Oud-Beijerland? Vers van de brouwer! 

Hoeksche Zuivel

In vestiging Oud-Beijerland verkopen wij de (h)eerlijke producten van Hoeksche Zuivel uit Maasdam.

XXL Nutrition

In vestiging Naaldwijk en Oud-Beijerland verkopen wij de sportsupplementen van XXL Nutrition!

Sushi keuken

In Oud-Beijerland kun je terecht voor heerlijke, verse sushi. Lekker met vis of vegetarisch natuurlijk. 

Bloemist

Onze bloemisten uit Kwintsheul en Oud-Beijerland maken de mooiste boeketten! Een speciale wens of aanvraag? Ze helpen je graag verder! De prachtige boeketten die in Kwintsheul en Oud-Beijerland gemaakt worden, zijn ook in Naaldwijk en Wateringen verkrijgbaar.

Warme pizza

Er gaat niets boven een warme, krokante pizza uit onze eigen steenoven. Onze medewerkers in vestiging Oud-Beijerland warmen de verse pizza graag voor je op. Verser kan niet!

Huisgemaakte yoghurtjes

In vestiging Oud-Beijerland worden iedere dag verse yoghurtjes getapt met diverse toppings.

Stroopwafels in chocodip

Wist je dat wij in vestiging Oud Beijerland verse stroopwafels in chocodip verkopen? Je kunt zelf de topping kiezen! 

Chocolaterie

Chocoladeliefhebbers opgelet! In onze chocolaterie kun je zelf de lekkerste bonbons en chocolaatjes uitzoeken.

Huisgemaakte salades

Wist je dat onze chefs in vestiging Oud-Beijerland en Naaldwijk zelf verse salades bereiden?

Vers bereid gebak

Zoetliefhebbers opgelet! Taarten, Bossche bollen of aardbeienschelpjes? Ons overheerlijke gebak wordt dagelijks vers bereid door onze bakkerijmedewerkers! 

Landwaart Culinair

Maak kennis met de heerlijke producten van Landwaart Culinair!

Landwaart Culinair staat voor kwaliteit en mijdt het gebruik van verkeerde e-nummers. In 1987 begonnen als groente- en fruitspeciaalzaak, uitgegroeid tot culinaire verrassing!

Vers gebrande noten

In de winkel branden we verse noten. Soorten; pinda, cashew, macadamia, pistachio's gepeld en vliespinda's. Ook verkopen we mixen, zoals studentenhaver, weekend mix gezouten, boerenmix en macadamia mix!

Trakteerfruit

Ben je al bekend met ons Trakteerfruit? Je betaalt voor 3 bakjes a 200 gram slechts €5,00! 

La Place

Heb je de overheerlijke producten van La Place al geprobeerd? Deze smakelijke producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Jumbo. Probeer bijvoorbeeld eens de rijke olijfolie van La Place, smakelijke balsamico-crème, heerlijke worstenbroodjes of verse kruidenroomkaas. Allemaal producten van een hoge kwaliteit die op smaak zijn geselecteerd door La Place. Zo kun je de smaakbeleving van La Place in huis halen. 

Bakkerij van den Berg brood & banket

Westlands kracht brood, (spelt) eierkoeken, gebak en ambachtelijke chocolaatjes: het is maar een kleine greep uit het assortiment van Bakkerij van den Berg. Deze bakker uit Maasdijk is al sinds 1879 actief in Westland en maakt het lekkerste brood en banket van de omgeving. Rond speciale dagen verkopen wij naast het standaard assortiment ook andere producten van onze ‘huisbakker’. Denk bijvoorbeeld aan Oranjegebak met Koningsdag en bakkerspepernoten met Sinterklaas.

 

ZWAARD slagerij & traiteur

In onze winkels verkopen wij producten van ZWAARD slagerij & traiteur uit De Lier. Wie van lekkere en eerlijke producten houdt is bij de producten van ZWAARD aan het juiste adres. Wij verkopen o.a. (ambachtelijke) vleeswaren, vlees, maaltijden, filet americain, schepsalades, grillworsten en gevuld stokbrood/pistolet. Ook verkopen wij, afhankelijk van het seizoen, barbecue- of gourmetvlees.