4. Vers is ook écht vers

Versheid gegarandeerd

Bij Jumbo hebben we het allerbeste vers in huis. Voor online bestellingen kiezen we uw versproducten handmatig en met alle zorg uit, zoals u dat ook zelf zou doen. In onze winkels helpen en adviseren de versspecialisten u graag. Deze Zekerheid maken we waar met drie garanties:

  • Houdbaarheidsgarantie
  • Vaasgarantie
  • Versgarantie groente en fruit

Houdbaarheidsgarantie


Wij garanderen dat onze producten minstens tot en met morgen houdbaar zijn. Vindt u ondanks onze zorg in de winkel toch:

  • een product met de datum van vandaag, dan krijgt u het gratis mee als dank voor uw melding. 
  • een product met een verstreken houdbaarheidsdatum, dan ontvangt u als dank voor de melding één exemplaar van het betreffende product met een goede datum gratis.

Uitgezonderd zijn producten die voor Jumbo één dag verkoopbaar zijn, zoals dagvers brood, vers afgebakken snacks, vers geperst sap uit de sapmachine en de krant. Dit geldt ook voor producten die onze versspecialisten en koks in de winkel vers samenstellen, zoals pizza’s en sushi. Ook producten van lokale leveranciers zijn een uitzondering.

Op een Pick Up Point en via Klantenservice hebben we geen winkelvoorraad ter plaatse en kunnen we hierdoor niet in alle gevallen het product gratis geven. In dit geval geven we u een korting op uw volgende bestelling, ter waarde van de prijs van het product.

We geven producten met een verstreken houdbaarheidsdatum nooit mee om redenen van productaansprakelijkheid. Ook niet ten behoeve van goede doelen als voedselbanken, kinderboerderijen, etc.

Vaasgarantie


Zijn uw MooiVers bloemen ondanks onze zorg toch binnen 7 dagen verwelkt? Dan krijgt u gratis een nieuw boeket.

Versgarantie groente en fruit


Onze groente en fruit zijn gegarandeerd 100% vers. Vind je ondanks onze zorg toch groente en fruit in de winkel dat niet aan uw wensen voldoet? Dan krijg je een vergelijkbaar product van de beste kwaliteit gratis. Dit geldt in onze ‘stenen winkels’ en ophaalpunten gevestigd in winkels.

  • Een product is niet meer vers indien het product zelf fysieke kenmerken vertoont waaruit blijkt dat het product niet meer vers is.