3. Voor ál uw boodschappen

Voor ál uw boodschappen

Enorm assortiment

Bij Jumbo heb je keuze uit een enorm assortiment: A-merken, het Jumbo Huismerk en budgetmerken. Zo’n uitgebreid assortiment vind je nergens anders. Toch kan het gebeuren dat een product niet voorradig is of dat we een product niet in het assortiment hebben. Laat het ons weten! Wij hebben misschien een goed alternatief voor je. En anders halen wij het gewenste product binnen twee weken in huis.

Het grootste online supermarktassortiment

Op Jumbo.com bieden wij het meest uitgebreide supermarktassortiment. Mist u toch nog een product in ons assortiment? Laat het even weten! Door de benodigde levertijd zijn enkele producten niet online verkrijgbaar. Denk hierbij aan vers brood, de krant of sushi. Tevens verkopen we online geen kraskaarten, cadeaukaarten, loterijtickets en planten.

Vervangvoordeel

Bestelt u online boodschappen bij Jumbo dan doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je bestelling compleet is. Is een product onverhoopt niet op voorraad? Dan doen we ons best om een passend alternatief product mee te leveren met je bestelling. Natuurlijk vragen we bij het ophalen van de boodschappen of het alternatief naar wens is.