1. Euro's goedkoper

Wij helpen u met uw huishoudbudget, omdat u nergens goedkoper uit bent. Onze prijsmeters controleren iedere dag de prijzen bij supermarkten in Nederland om dat te garanderen.

Elders goedkoper? Product gratis!

Vindt u, ondanks onze zorg, tóch een product dat op het moment van melden elders blijvend goedkoper wordt aangeboden? Vertel het ons. U krijgt het product gratis en wij passen de prijs binnen een paar werkdagen aan.

Hoe werkt de laagsteprijsgarantie?

  • Het moet gaan om exact hetzelfde product (o.a. merk, verpakking, inhoud en smaak).
  • De garantie geldt niet voor reclames of andere tijdelijke prijsverlagingen elders.
  • Geneesmiddelen, rookwaren, alcoholische dranken en zuigelingenvoeding (0-6 maanden) verstrekken we niet gratis vanwege wettelijke voorschriften.
  • Laat de kassabon zien als bewijs voor de melding.
  • U krijgt maximaal één exemplaar van het product gratis. Heeft u eenmaal een product gratis ontvangen, dan kunt u niet direct nogmaals het product gratis verkrijgen, ook niet bij een andere Jumbo.
  • De garantie geldt voor alle supermarkten, drogisterijen en slijterijen met een fysieke winkel of Pick Up Point in dezelfde vestigingsplaats als de Jumbo waarmee vergeleken wordt, onafhankelijk of zij ook een online winkel hebben.
  • Andersoortige winkels zijn uitgesloten, zoals zelfbedieningsgroothandels, weekmarkten, bouwmarkten, winkels waar restpartijen worden opgeruimd en webwinkels die uitsluitend online verkopen. 
  • Als ‘vestigingsplaats’ geldt de bebouwde kom waarbinnen de Jumbo winkel of het Jumbo Pick Up Point is gelegen. De bebouwde kom wordt aangegeven middels blauwe borden met daarop een plaatsnaam en is dus niet altijd hetzelfde als ‘gemeente’.
  • Jumbo behoudt het recht de prijsmelding eerst te controleren alvorens over te gaan tot vergoeding en/of prijsaanpassing.

Wijkt de kassaprijs van een product af van de schapprijs? Dan krijg je het product maximaal 1 keer gratis.

Oók online

De laagsteprijsgarantie geldt bij Jumbo ook online. Gegarandeerd de laagste prijs betekent bij Jumbo.com ook dat u voor wichtartikelen alleen betaalt voor het gewicht dat u daadwerkelijk ontvangt. Bestelt u bijvoorbeeld een kilo appels en worden deze afgewogen op 980 gram? Dan betaalt u uiteraard voor 980 gram, dit ziet u terug op de sticker op het product en op de digitale bon.