Jumbo's 7 Zekerheden

Jumbo Koornneef doet er alles aan om u meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat u bij ons alles kunt vinden wat u nodig hebt, tegen de laagste prijs en met de beste service. Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze unieke 7 Zekerheden.

U kunt bij Jumbo elke dag rekenen op de volgende zekerheden:

1. Euro's goedkoper

Bij Jumbo betaalt u de laagste prijs. Vaste prijs elders toch lager? Dan passen we de prijs aan en krijgt u als dank het product gratis!

Lees verder

2. Service met 'n glimlach

Onze service gaat altijd net een stapje verder. In onze winkels en op onze Pick Up Points kunt u altijd rekenen op onze persoonlijke service.

Lees verder

3. Voor ál uw boodschappen

Bij Jumbo hebben we het grootste supermarktassortiment. Mist u iets? Wij zorgen voor een alternatief of halen het product voor u in huis.

Lees verder

4. Vers is ook écht vers

Bij ons is vers gegarandeerd vers, we selecteren met zorg de allerbeste versproducten. Product met de datum van vandaag? Dan krijgt u als dank voor de melding het product gratis mee.

Lees verder

5. Vlot winkelen

Snel en gemakkelijk boodschappen doen: dat verstaan wij onder vlot winkelen. In onze winkels, op Pick Up Points en natuurlijk online. In de winkel vierde wachtende in de rij? Boodschappen gratis!

Lees verder

6. Niet tevreden? Geld terug

Wij zijn pas tevreden als u meer dan tevreden bent. Toch niet helemaal tevreden? Dan krijgt u een vervangend product of uw geld terug.

Lees verder

7. Uw wensen staan centraal

We zijn nieuwsgierig naar uw mening. Geef het aan ons door via service@jumbokoornneef.nl, zo kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Lees verder