La Place

Maak kennis met het La Place assortiment! Een kleine greep uit ons La Place assortiment:

La Place Worstenbroodjes
Er gaat niks boven een warm worstenbroodje van La Place. Een stevig broodje gevuld met goed gekruid gehakt. Nu ook gewoon bij jou thuis. Even opwarmen en genieten maar.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-worstenbrood-v2.jpg

La Place Dressing
De koelverse dressings van La Place zijn bereid met de beste natuurlijke ingrediënten. Het zijn perfecte dressings om uw salade smaak te geven. Ook lekker op goed belegde broodjes.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-dressing-v2.jpg

La Place Pesto
Proef deze authentieke pesto van La Place. Bereid met verse basilicum, grana padano en pijnboompitten. Heerlijk in de pastamaaltijd of op een toastje.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-pesto-v2.jpg

La Place Kruidenroomkaas
Wie kent ‘m niet? Die heerlijke kruidenroomkaas van La Place. Smaakt perfect op een knapperig, vers broodje. De verse bieslook en peterselie in de rijke roomkaas geven veel smaak. Ook lekker in een wrap met zalm of op een toastje.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-kruidenkaas-v2.jpg

La Place Koffiebonen
Met de duurzame koffiebonen van La Place zet je thuis een heerlijk kopje koffie met de kwaliteit die je van La Place gewend bent. De koffiebonen zijn exclusief verkrijgbaar bij Jumbo.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-koffie-v2.jpg

La Place Balsamico
De balsamicoazijn en balsamicocrème van La Place zijn afkomstig uit Modena en op authentieke wijze bereid. En dat proef je. Met de rijke smaak van deze balsamico maak je je gerecht helemaal compleet. Probeer ook eens aardbeien met balsamico. 
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-balsamico-v2.jpg

La Place Thee
De blaadjes voor de La Place thee worden met de hand geplukt. De blaadjes en ook de kruiden worden zorgvuldig gedroogd en gesneden, om zo hun verfijnde smaak te behouden. Zo'n kopje thee is een heerlijk genietmomentje voor jezelf.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-thee-v2.jpg

La Place Olijfolie
De olijven waarvan de La Place olijfolie wordt gemaakt, komen voor 100% van Spaanse olijfboeren. Zij telen de olijven met de grootste zorg en maken er hun heerlijke olie van. Ieder seizoen zoeken we naar de allerbeste extra vergine olijfolie van de arbequina om die rijke smaak te garanderen. 
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-olijfolie-v2.jpg

La Place Hangop
De hangop van La Place heeft die typische zachte, milde en romige smaak. Verrukkelijk! Er wordt alleen vocht uit de yoghurt gehaald en verder niets toegevoegd. Puur natuur genieten dus. De melk voor deze hangop komt van boerderijen in het Groene Hart. Samen met hen werken we aan duurzame weidezuivel. 
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-hangop-v2.jpg

La Place Buffelmozzarella
La Place buffelmozzarella is gemaakt van Nederlandse buffelmelk en op ambachtelijke wijze geproduceerd. De buffels leven veel buiten en bepalen zelf wat ze eten. De melk wordt door de kaasmakers met liefde voor het vak gemaakt tot de beste mozzarella. 
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-mozzarella-v2.jpg