Bijzonder Assortiment

Bakkerij van den Berg brood & banket

Westlands kracht brood, (spelt) eierkoeken, gebak en ambachtelijke chocolaatjes: het is maar een kleine greep uit het assortiment van Bakkerij van den Berg. Deze bakker uit Maasdijk is al sinds 1879 actief in Westland en maakt het lekkerste brood en banket van de omgeving.
Rond speciale dagen verkopen wij naast het standaard assortiment ook andere producten van onze ‘huisbakker’. Denk bijvoorbeeld aan Oranjegebak met Koningsdag en bakkerspepernoten met Sinterklaas.

 

ZWAARD slagerij & traiteur

In onze winkels verkopen wij producten van ZWAARD slagerij & traiteur uit De Lier. Wie van lekkere en eerlijke producten houdt is bij de producten van ZWAARD aan het juiste adres. Wij verkopen o.a. (ambachtelijke) vleeswaren, vlees, maaltijden, filet americain, schepsalades, grillworsten en gevuld stokbrood/pistolet. Ook verkopen wij, afhankelijk van het seizoen, barbecue- of gourmetvlees. 

MooiVers bloemen en planten

MooiVers is een totaal bloemen- en plantenconcept, ontwikkeld in Westland. Bedacht puur vanuit de shopper. Het concept valt op in het schap, door de eigen look en feel en custommade interieurbouw.

 

Notenshop Daamen

Notenshop Daamen is een winkel in de Amsterdamse Pijp waar iedere dag de beste kwaliteit noten wordt gebrand. De noten worden gebrand in zuivere arachideolie. Deze olie is rijk aan meervoudige onverzadigde vetzuren. Van heerlijke macadamia noten, gezonde superfoods tot originele Japanse rijstcrackers, bij Jumbo Koornneef vindt u het in het schap. Notenshop Daamen staat voor kwaliteit en dat proeft u.  

Kleer delicatessen

Wat ooit begon als Kleer Salades is uitgegroeid tot Kleer Delicatessen, waar naast salades, ook verse maaltijden, diepvriessoepen en (pasta)salades worden gemaakt. Smaak en kwaliteit staan bij Kleer Delicatessen uit Kwintsheul op nummer één. Dit is terug te vinden in de heerlijke gerechten, zoals bami, nasi en macaroni en in de goedgevulde soepen, zoals tomaten-, champignon- en kippensoep. Bij Kleer Delicatessen wordt alles zelf gemaakt en dat proeft u. Proef de smaak van Kleer en u wilt niet anders meer!

Donuts van Donuts+Bagels

Zien ze er niet heerlijk uit? Wij verkopen luxe gedecoreerde donuts van Donuts+Bagels!

Kwekerij De Westlandse Aardbei

De aardbeien van Kwekerij De Westlandse Aardbei smaken heerlijk zoet, zijn rijk aan vitamines en worden geteeld onder glas in ’s-Gravenzande. De Westlandse aardbeien van het ras Elsanta worden op een ambachtelijke en milieuvriendelijke manier geteeld. Wist u dat aardbeien boordevol voedingsstoffen zitten, veel vitamine C bevatten en caloriearm zijn? De zoete aardbeien zijn het lekkerst op kamertemperatuur en hoeft u voor gebruik niet te wassen.

 

Nature's Pride exoten

Nature’s Pride is een innovatief bedrijf uit het Westland dat gespecialiseerd is in het importeren, rijpen, verpakken en distribueren van exotische groente- en fruitsoorten onder het merk EAT ME. Het brede EAT ME assortiment bestaat o.a. uit de welbekende eetrijpe avocado’s en mango’s. Maar ook de onbekendere producten zoals; mangosteen, granadilla, kumquats, maracuja, en pitahaya. Elk product heeft zijn eigen specifieke vorm, kleur, geur en smaak. Het is daardoor niet alleen een lust voor de smaakpupillen maar ook voor het oog.

SanLucar

De producten van SanLucar komen direct van het veld met respect voor mens en milieu. 

Rodenburgse verse eieren

Rodenburgse eieren worden speciaal geraapt voor de klanten van Jumbo Koornneef. De eieren zijn afkomstig van een boerenbedrijf uit Nederland. U kunt de eieren zelf uitzoeken in de winkel en in een doosje stoppen. 

't Feesthuis

‘t Feesthuis is één van de grotere feestspecialisten van Nederland. Jumbo Koornneef verkoopt diverse feestartikelen van 't Feesthuis!

Hoeksche appels

De bekende Elstar-appel, met zijn rode blos en karakteristieke zoete en frisse smaak, is de meest populaire appel in Nederland en wordt verreweg het meest geteeld. Zo ook in de Hoeksche Waard. Nu ook verkrijgbaar bij Jumbo Koornneef!

Delflandshof boerenZuivel

Échte Delflandse boerenZuivel is het zuivelmerk van zeven Midden-Delflandse kringloopboeren. We verkopen heerlijke volle boerenmelk en volle boerenyoghurt in diverse smaken.

De Groot-Verburg kaas

De Groot-Verburg Kaas ontwikkelt kazen met bovenal natuurlijke ingrediënten, een eigen rijpingsproces en nog belangrijker, alle kazen zijn verser dan vers!

Door directe handel met boeren en producenten, en eigen opleg en rijping, houdt De Groot-Verburg de kwaliteit buitengewoon goed onder controle waardoor topkwaliteit is gegarandeerd!

Verse Boerderij Aardappels

Naast Verse Boerderij Friet verkopen we inmiddels ook Verse Boerderij Aardappels van Boerderij Veerman!

Verse Boerderij Friet

Een passie voor puur natuur proeft u. Daar is de doorgewinterde akkerbouwers Adriaan en Pieter Veerman van Boerderij Veerman van overtuigd. En omdat zij die passie niet graag voor zichzelf houden, bieden ze sinds enkele jaren Verse Boerderij Friet aan. In de Hoeksche Waard én daarbuiten inmiddels een begrip. Verse Boerderij Friet is goed, puur en bijzonder lekker. Proef de kwaliteit van dit ambachtelijke product.  

Van Daalen Optiek

De opticien uit Naaldwijk, Van Daalen Optiek, heeft in opdracht van Jumbo Koornneef het concept iZi.reader ontwikkeld. De leesbrillen zijn verkrijgbaar in verschillende monturen, kleuren en sterktes.

Fishes

De vislijn Fishes ligt exclusief bij Jumbo en is vis uit het topsegment; 100% vers, van hoge kwaliteit en duurzaam!

Koornneef Slijterij

Onze vestigingen in Naaldwijk en Oud-Beijerland beschikken over een slijterij. In de slijterij heeft u keuze uit een ruim assortiment aan drank.

Gulden Krakeling

Dagelijks worden de producten van Gulden Krakeling vers gebakken om heel Nederland, waaronder Jumbo Koornneef, te voorzien van heerlijke ambachtsproducten.